zi&mm -> kaj naj naredim (13.5.2005 8:27:00)
|
Moja tašča ima dva sinova; starejši (moj mož:love: ) živi na :morje: , mlajši pa je v njeni bližini ampak zanimivo je to, ker ji niti eden ne dovoli, da bi se vmešavala v njihove zveze, kar je seveda prav. Glede na to, da je ločena ima prijatla in ta ima hčerko, ki je ravno tako :nosecka: ; verjele ali ne, njo pokliče vsak dan in vpraša kako in kaj, naju oz. :love: 1x/2x na teden, pa še to včasih "pozabi" vprašat kako kaj :nosecka: in :duda: Razumem, da jo zame ne skrbi ampak ipak bo to njen prvi vnuček in bi lahko pokazala malo zanimanja. Nazadnje, ko je bla pri naju in mojih starših za 1maj je ob odhodu moj oče reku "srečno pot, pa sej se kmalu vidimo" ona pa nazaj "ah, tako kmalu spet ne" moj oče "ja, kako ne? Sej še 3t pa bo na svetu :duda: " in ona "sej ga/jo bom prišla pogledat, ko utegnem" HALOOOOO, vsaj zaradi sina bi lahko rekla kaj drugega. Me pogovori ji omeniva, da bova prvi mesec po rojstvu :duda: z mojimi, da mi ta lahko mama pomaga (ne skrbet za otroka ampak gospodinjstvo) in ona kot češ kaj jim pa rabi pomoč saj sta oba dovol stara da bosta znala poskrbet zase in za :duda: ; ah, jaz jim pa ne bi kaj dosti pomagala....ooooooooo Upam, da bo telefon zvonil kot do sedaj, ko rodim ali še manj z njene strani....
|
|
|
|