|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prva žena
23.4.2009 13:04:17   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Ja tudi o tem sem razmišljala ampak lahko bi že otrok bil pri nas v Bosni kar je 10 km od njene hiše in bi bil z nami npr dva dni, pa naslednjič tri dni, pa bi šli na izlet v Sarajevo, Mostar, Neum, ona bi lahko potni list zadržala pri sebi , brez potnega lista in vize pa tako ali tako nemore iz države. Če bi nam pa v Bosni kaj na kraj pameti padlo- pa verjemi, da mi ne bi ker imam sama otroka in tega ne bi privoščila niti eni mamici na svetu- bi pa tako njen očka verjetno zadevo uredil na hitro. Želela bi, da moj sin spozna brata, večkrat vpraša za njega.

Gita, nisem mislila, da bi vama kaj takega padlo na pamet...ampak materino razmišljanje.

To, da ste pa v Bosni lahko skupaj, je pa popolnoma druga stvar. Napiši ji pismo, kot mati-materi...če bo razumela bo, če pa ne, pa nič. Ona pomoje mora slišat tvojo stran, v živo najbrž ne upa...pismo sicer tudi lahko vrže vstran, je pa možnost, da ga prebere.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.4.2009 13:10:48   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ja tudi o tem sem razmišljala ampak lahko bi že otrok bil pri nas v Bosni kar je 10 km od njene hiše in bi bil z nami npr dva dni, pa naslednjič tri dni, pa bi šli na izlet v Sarajevo, Mostar, Neum, ona bi lahko potni list zadržala pri sebi , brez potnega lista in vize pa tako ali tako nemore iz države. Če bi nam pa v Bosni kaj na kraj pameti padlo- pa verjemi, da mi ne bi ker imam sama otroka in tega ne bi privoščila niti eni mamici na svetu- bi pa tako njen očka verjetno zadevo uredil na hitro. Želela bi, da moj sin spozna brata, večkrat vpraša za njega.

Gita, nisem mislila, da bi vama kaj takega padlo na pamet...ampak materino razmišljanje.

To, da ste pa v Bosni lahko skupaj, je pa popolnoma druga stvar. Napiši ji pismo, kot mati-materi...če bo razumela bo, če pa ne, pa nič. Ona pomoje mora slišat tvojo stran, v živo najbrž ne upa...pismo sicer tudi lahko vrže vstran, je pa možnost, da ga prebere.

Mika-romantika user posted image user posted image user posted image  ona bi si pisala z bivšimi ženami...iiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.4.2009 13:18:58   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Na žalost je otrok v Bosni ...

Aha, potem mi je pa vse jasno...

A toel po kakšnih rasnih predsodkih diši?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.4.2009 13:22:42   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Mika-romantika user posted image user posted image user posted image  ona bi si pisala z bivšimi ženami...iiiiiiiiiiiiiiiii

Malo poguglaj kaj sodi pod romantiko, če že sama nisi sposobna tega čutit. Boš videla, da pisanje z bivšimi ženami nima nič skupnega.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.4.2009 13:53:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A toel po kakšnih rasnih predsodkih diši?

Ne Volga... to samo pomeni, da razumem kaj je zadaj pa ne mislim razlagat svojega mnenja.

Se bodo ze zmenili, saj gita10 ponuja roko. Jaz vem, da bi jo sprejela, ker jo tudi sama ponujam.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2009 15:37:16   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

če prav pomislim, tud sama na vem če bi pustila otroka v tujo državouser posted image .
Verjetno se tudi njegova žena tega boji, pa vplivni, bogati in ne vem kakšni še....vseeno  mislim, da ne gre za golo zlobo, ampak strah.

ah dej no, pri 12h letih? s svojim očetom? jaz bi našo pri teh letih dala k babici 3000km stran. mislim, saj ni dojenček. in če se v redu zastopijo, zakaj ne? mislim, da je problem v zaupanju - komu zaupat, da bi šel z otrokom tako daleč. in kako se otrok razume s to osebo. in če ne zaupaš človeku ali se ne razume z otrokom, potem ti to seveda ni ok.

čaki malo, tudi jaz sem bila v Nemčiji dva meseca pri babici, 1000km vstran, stara 9 let.  Ampak mojo mamo ni skrbelo, da me bo babica tam zadržala. Med babico in bivšim možem je velika razlika.
Ta mama pa se boji, da otrok ne bi tukaj ostal. Ne ve kakšne so njene pravice  ipd....ali pa ve kakšne so in da ima oče enake pravice, kot mati. Kaj bi se zgodilo, če oče enostavno ne bi pripeljal otroka nazaj?

Pa ne da zagovarjam, da otrok ne sme k očetu. Samo v kožo te matere sem se postavila in sem prepričana, da se jo je strah, da ne bi izgubila otroka.

To so ful teške stvari

glej, če dobro prebereš, govoriva podobno - ti praviš strah, jaz pravim pomanjkanje zaupanja. odgovarjala pa sem specifično na stavek: če prav pomislim, tud sama na vem če bi pustila otroka v tujo državo .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.4.2009 17:49:42   
Anonimen
in si ženska ne, da dopovedati, da z mano ni imel nič oziroma se še poznala nisva takrat, ko sta ona dva še bila skupaj.

Na kaksne nacine pa sta ji do sedaj poskusala dopovedat?

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.4.2009 19:04:06   
gita10
jaz enkrat preko sms moj mož pa najmanj stokrat.Tolažim se s tem, da bo tega kmalu konec saj čez par let bo pa sam predlagal, da pride k nam. Sem prepričana,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2009 22:28:54   
hijenca
Gita, rada bi ti dala en dober nasvet. Dokler ti prva žena ne dela težav, pusti stvari take kot so. Ker bolj boš dregala v osje gnezdo, bolj boš popikana ti. Mi imamo same težave s prvo ženo. Bodi srečna, da ne dela težav.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 23:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2009 23:31:34   
Vijoličarka
Tudi jaz mislim, Gita, da moraš to prepustiti možu. Sploh ker si povedala, koliko težav je imel, da je sploh lahko začel videvati otroka, da ga lahko odpelje tudi iz njihove hiše.

Upam, da ima mož s fantom dober odnos, da fant ni prepariran in zastrupljen.

Možu bodi v oporo. Ko ti potoži, kako težko je in kako ravnajo z njim bivša žena in njen oče (provociranje, da bi storil kaj nepremišljenega), v bistvu ne želi od tebe, da ti kaj storiš, da se to ne bo več dogajalo, ampak da ga stisneš k sebi, ga potolažiš, mu daješ moč. Da mu poveš, da je junak, ker se ne pusti sprovocirati. Potrebuje pogovor in podporo.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.4.2009 0:07:05   
ronja
MOgoče bi on lahko predlagal, da bi samo vajin sin prišel zraven v Bosno pogledat brata, pa ti ostaneš doma. Vem, da bi ga tudi ti rada spoznala, pa vendar - korak po koraku... Od otroka se verjetno ne bo počutila tako ogrožena, tvoj sin pa bo spoznal brata.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.4.2009 23:37:03   
gita10
drugi teden greta obadva brez menebom javila kakšen bo odziv.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.5.2009 11:54:27   
gita10
prispela sta nazaj brez, da bi videla sina in brata, ker je gospa odpotovala na hitro ne vam kam.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?