mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Na žalost je otrok v Bosni ... Aha, potem mi je pa vse jasno... če prav pomislim, tud sama na vem če bi pustila otroka v tujo državo . Verjetno se tudi njegova žena tega boji, pa vplivni, bogati in ne vem kakšni še....vseeno mislim, da ne gre za golo zlobo, ampak strah. ah dej no, pri 12h letih? s svojim očetom? jaz bi našo pri teh letih dala k babici 3000km stran. mislim, saj ni dojenček. in če se v redu zastopijo, zakaj ne? mislim, da je problem v zaupanju - komu zaupat, da bi šel z otrokom tako daleč. in kako se otrok razume s to osebo. in če ne zaupaš človeku ali se ne razume z otrokom, potem ti to seveda ni ok. čaki malo, tudi jaz sem bila v Nemčiji dva meseca pri babici, 1000km vstran, stara 9 let. Ampak mojo mamo ni skrbelo, da me bo babica tam zadržala. Med babico in bivšim možem je velika razlika. Ta mama pa se boji, da otrok ne bi tukaj ostal. Ne ve kakšne so njene pravice ipd....ali pa ve kakšne so in da ima oče enake pravice, kot mati. Kaj bi se zgodilo, če oče enostavno ne bi pripeljal otroka nazaj? Pa ne da zagovarjam, da otrok ne sme k očetu. Samo v kožo te matere sem se postavila in sem prepričana, da se jo je strah, da ne bi izgubila otroka. To so ful teške stvari glej, če dobro prebereš, govoriva podobno - ti praviš strah, jaz pravim pomanjkanje zaupanja. odgovarjala pa sem specifično na stavek: če prav pomislim, tud sama na vem če bi pustila otroka v tujo državo .
|