Gina -> RE: Izpuščaji-prosim poglejte (23.4.2009 12:47:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Tole bolj sliči na koprivnico-utrikarijo jaz sem ista,če neham jesti tablete.Meni sicer Claritin ne prime nič sem na Telfastu ampak od začetka en mesec inekcije da mi sploh pomagajo kasneje tablete.Pa mazat,če srbi.Sem pa najhujša po telesu po nogah čist malo na obrazu tudi nič.Zdaj mam za kak teden še tablete potem prenehat da se vidi kaj bo če bo slabše jemat dalje.Vzrok?Ne najdejo bila na preiskavah ša na Golniku nič našli tak,da mi je rekla sprijaznit se s tem pač.Če pa pride tak daleč,da bom mogla bit spet na inekcijah ker potem me še duši poleg pa takoj na Dermatologijo na sprejem.Ne vedo mi več kak pomagat.Čedalje več je teh alergij. Matr koliko je teh primerov, ko ne najdejo alergena in rečejo: Sprijazni se!. Sploh ne razumejo, s čim vse je to povezano, to ni samo vizuelne narave, je znotraj tebe telo popolnoma v muvingu, se bojujejo obrambna telesca. Pri meni je isto. Nimam flekov, me pa duši in zaliva in sluznico mi je čist z leti uničilo. In tableti mi komaj kaj pomagajo, le kortikosteroidi zaležejo. A si se kdaj spraševala, če obstajajo kaki drugi Ig-ji, ne le IgE-ji, ki jih pa ne kontrolirajo, pa ravno tako štalo delajo po telesu? Jaz imam občutek, da sploh ne gre za IgE-je pri tistih, kjer alergena ne najdejo, veš pa, da ti neka konkretna stvar škodi, saj pristaneš v bolnici, če jo vdihuješ. Skratka, hudo mi je, da je toliko primerov podobnih, ki jih odslovijo, češ da nimajo pojma kaj je, pa da nimajo alergije, ker pač ne odkrijejo alergena.
|
|
|
|