|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gonitev al kaj?
22.4.2009 16:41:24   
*sanela*
Pozdravljeni!
Imam psičko staro 10 mescev. Pred dvema mesecema je imela prvo gonitev ( skoraj neopazno), ona se je obnašala isto, ni odklanjala hrane, ni bila nervozna, skratka supr smo šli skozi.
Izcedek je bil čisto rahel in bolj rjav kot krvav. Sosedov pes je pa tulil za znoret.
Stvar pa je v tem da je v nedeljo čisto znorela. Cel dan je skakala na sina in na koncu je naskočila njegovo nogo, kot to delajo psički. Mi smo vsi ostali šokirani. Sploh mi ni jasno zakaj je to počela. To je naš prvi pes. A je normalno da se psica tako obnaša????? Prezgodaj je da bi se znova gonila ( nima nobenih znakov gonitev ), peljala sem jo k sosedovem psičku pa jo ni niti povohal. Kaj naj bi to pomenilo???????
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gonitev al kaj?
22.4.2009 17:11:57   
andreja32
Ne, ni se gonila.S tem naskakovanjem kaže da hoče sina dominirat,...in tega ji nikakor ne dovolite.Ko začne jo potegnite dol in ji dajte vedeti, da tega ne boste prenašali,...npr. glasni fuj prenehanje vseh njenih trenutnih dejavnosti ( če je to med igro in podobno)....toliko vem ,kaj več vam bodo napisale druge uporabnice, ker prav  veliko izkušenj s tem nimam....

Srečno

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2009 20:32:48   
donat
pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi težave z psom star bo štiri leta, in zdaj že dva dni se goni. Hudo je . Ponoči cvili, pa tudi podnevi, slabi teden pa bo minilouser posted image user posted image . žal bo mogel potrpeti. In go ga spustimo ga pazimo da ne bo pobegnil. Drugače pa če kaj narobe naredi ga skregamouser posted image .

komi čakam da bo minilouser posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2009 11:46:10   
Zanica
Ne goni se zdaj, tudi moja psička je mela faze, ko je po cel dan naskakovala drugo psičko ali mojo nogo.... Najboljše "pali" če jo v tem trenutku daš v predsobo na par minut samo.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2009 12:00:30   
Splišni
Tudi psica moje tašče to počne na mojem sinu. Pa samo on ji je topogledno všeč. Nimam pojma, zakaj. Mogoče ga res hoče podredit, kaj pa vem. Ker on se veliko z njo igra, pa ga ima očitno za enega od svojih ali kako. Naša psica tega ne počne.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2009 13:07:01   
Arwenko
Vaša psička je stopila v obdobje pubertete, ki lahko traja nekje do enega leta in pol. V tem obdobju poskuša ponovno vzpostavit hierarhijo v hiši in naskakovanje je znak podrejanja. Kot že rečeno je treba to preprečit in ji jasno postavit meje, ko to začne jo prekinit z glasnim fuj ali ne, pa prosim ne odrivat, pretepat in podobno kar nažalost nekaterim pade na pamet. Če takoj ne odneha, potem pa se vstat (sin pač v tem primeru) in zapustit prostor, ter jo pustit za nekaj minut samo. Tako bo sčasoma ugotovila, da nekaj dela narobe in da je sin tisti ki odloča kdaj si zasluži njegovo družbo ali ne.

Glede psa, ki se pa goni, pes se ne goni, se ne more, ker nima ciklusa, tako kot moški ne more met mentruacije. Je pa možno, da voha kje kakšno psičko, trenutno namreč je obdobje gonitev pri psičkah, ko se dnevi precej daljšajo. Če hočete to preprečit imate pač samo dve možnosti ali ga res dosledno zapirate ali pa se odločite za kastracijo, ki bo vsaj nekoliko umirila njegove hormone. Razumem pa vas, da je to res hudo poslušat, ker imam doma tudi plemenjaka in smo imeli ravno zadnjih 14 dni krizo z gonitvijo ene izmed psičk, s katero pa tenutno nočemo mladičev, ker ji dajemo nekoliko daljšo pavzo med legli.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2009 15:24:51   
*sanela*
Hvala vsem za vaše odgovore!
Ful ste mi pomagali!
Lep dan vsem!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?