tilči -> RE: Majski hroščki 2008 - 19. del (24.4.2009 12:14:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj sem malega lakotnika dala v kinderpet, upam, da bo hitro zaspal, ker me je kar namatral sedaj. Sedaj ko se plazi, ga je vsepovsod preveč. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Pa tako majhno bitje, zapolni pa cel prostor, v enem trenutku je pod mizo, nato v kopalnici in ker mu zmeraj ni za plazit, se vstane in ga ob opori šiba po bajti. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Sem dobila odločbo za denarno nadomestilo, je okrog 150 € manjše od porodniške, mi je kar na jok šlo, ko sem prebrala cifro. Pa po drugi strani razmišljam, da ima veliko ljudi tako plačo ali pa sploh nič ne dobijo, pa sem se pomirla. Bom tudi z njo furala, rojstni dan od Vida, pa bomo praznovali kar doma. 1x pri meni za mojo žlahto, 1x pri A. za njegovo žlahto, za vse na enkrat nimamo nikjer prostora. [sm=smiley13.gif] Sem še v torek razmišljala, da bi šli na eno turistično kmetijo, kjer bi me samo hrana prišla 400 €, kje pa je še pijača. Ne gre niti pod razno. Bo pa imel 2 torti, bolj mali, ampak bo. Ne se sekirat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Mi bomo za rojstni dan za vse 3 skupaj naredili kar piknik pri tašči, povabili bomo pa peščico sorodnikov, družinske prijatelje (večina z otroki) in prijatelje velike pike. Tudi pri nas bomo od obeh skupaj praznovali-piknik varianta,z ožjimi družinskimi člani,okoli 20 ljudi
|
|
|
|