pravljica -> Potrebujem pomoč (12.5.2005 11:08:05)
|
po moje je to veliko odvisno od vsake posameznice...no če ti bo kaj pomagalo, tako je bilo pri meni že od začetka sem največ časa namenila iskanju vozička po mojem okusu...ko sem našla model, ki mi je bil všeč, sem poiskala podatke o njem na internetu (kje ga prodajajo, če bo možno dobit rabljenega in kakšne so cene)...ker rabljenih še ni, sem čakala na akcije in to je bila prva stvar, ki sem jo kupila za mojega malčka (februarja)...košaro sem našla rabljeno, lupinico pa sem tudi kupila v akciji naslednja stvar je bila posteljica...imeli smo še staro (drugače bi kupila rabljeno), mož jo je priredil najini spalnici, potem sem poiskala všečno posteljnino (novo) po tej dejavnosti (v začetku maja) sem pripeljala škatle s cotkami naše starejše pupe, vse skupaj oprala in sortirala uporabne stvari od neuporabnih, predvsem po barvah za fantka...zložila v omare, ostalo zapakirala nazaj v škatle sproti sem tu pa tam kupila kaj za lušte zdaj pridejo na vrsto plenice za enkratno uporabo (čakam na kakne akcije) trenutno je tudi čas urejanja papirjev za porodniško v lekarno bom šla nazadnje (tam že vejo, kaj morajo spakirat za novorojenčka tako da si ne belim glave s tem, kaj vse takrat rabim) v grobem je to vse...tudi tebi želim obilo veselja pri pripravljanju :metulj:
|
|
|
|