|
RE: o tem, kako lepo je govoriti v zaprta vra... 22.4.2009 15:39:24
|
|
|
|
bumerang
|
Bom veliko bolj kratka kot si bila ti - to je očitno tema o tebi in tvoji osebni tragediji, taki ali drugačni. Več kot dejstvo je, da to kar meni pripisuješ, sama delaš. Tudi v prihodnje nameravam prosto izražati to, kar si mislim, če se boš vtikala zraven tako kot si se vtikala zraven zdaj, si pripiši posledice. Zaradi tebe zagotovo ne mislim bit tiho. Torej se oglašaj tam kjer si poklicana! Da si moje neprebrane ZS-je brisala, je čista laž. Ker si mi nanje odgovorila. Glede na to, da v mojem predalu ni nekega hudega prometa (zato tudi vem, da je bila edina, s katero si se lahko pogovarjala o meni, sibil, bolj težko bi se namreč pogovarjala o meni s kom, s katerim jaz nimam nobenih stikov), imam čisto vsa tvoja sporočila shranjena z vsemi datumi. Žal svojih nimam, ker jih pri pošiljanju ne shranjujem. Se pa po tvojih jasno vidi, da mi odgovarjaš. Lažeš torej tudi o tem, da sem o tebi koga spraševala. Lažeš tudi o količini sporočil. Vse skupaj jih je, nekje od oka, pet do šest na osebo. Seveda je bilo mišljeno preventivno - ker si to že enkrat naredila, potuhnjeno in zahrbtno kakršna tudi si, sem ti vnaprej napisala, da mi nehaj pošiljat ZS-je. Ker si to že naredila! Tako sem napisala takrat in tako sem napisala tudi kasneje brez kakršnekoli variacije. A sem mogoče kje napisala, da si mi včeraj oz. oni dan poslala ZS? Če pa ti razumeš po svoje, tako kot čisto vsako stvar, pa to ni moj problem. Kot si tudi, ne vem kje in od kod, razbrala, da sem izjavila, da mi ne pošiljaš ZS-jev. Zdaj se mi pa res ne da več. Samo še nekaj - ne praskaj se tam, kjer te nima kaj srbet, sicer boš opraskana!
|