Nosečniška oblačila (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

murči -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 9:26:07)

Pozdravljene!

Enkrat sem na forumu zasledila, da si veliko :nosecka: kupuje nosečniška oblačila v Celovcu. Ali bi mi lahko povedale kje? Pri nas sem malo gledala in res pretiravajo s cenami.

Lp

Anonimen -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 9:34:31)

V C&A jih imajo. Sicer tudi niso ravno poceni, so pa gotovo cenejša kot pri nas. Mene je vedno zelo motilo to, da če sem hotela kupiti eno nosečniško majico, je bila še enkrat dražja od navadne. SDamo zato, ker jo pač MORAŠ kupiti, ker ti navadna ni prav.

murči -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 9:41:16)

Hvala za odgovor.

Lp

Olivija -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 10:22:32)

pa H&M v Südparku, je pa tudi C&A tam. V H&M sem si kupla eno tolk fletno črno majčko :love:, da me vsi sprašujejo od kje jo imam, pri C&A pa eno ful cort džins krilce za 5 evrov, pa še nekaj malenkosti, bom pa verjetno še par poletnih cunc kupila.

LP

malika -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 10:33:06)

Jaz sem si večino kupila rabljenih, ker so cene tako pri nas, kot čez mejo res totalno mimo, sploh za teh par mesecev, ki jih potem nosiš.

drejci -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 11:04:37)

...Jaz sem si tudi hotela kupit kar rabljena in sem se oglasila v trgovini Utrinki-domov sem šla praznih rok in čist razočarana,...:( čisto nič pametnega, tisto kar pa imajo pa je vse preveč debelo, pretoplo za ta čas,...sem prodajalko vprašala, če bodo dobili kaj bolj poletnega, recimo lanene hlače, pa je rekla, da vrjetno ne,..mislim halooo, a bom v žametkah poleti okol skakala,..no saj ob teh temperaturah ne vem če ne :)-
v vseh ostalih specializiranih trgovinah pa je itak vse predrago, zato si jaz kupim kar normalno, sam večjo številko..

SOONka -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 13:03:56)

Benneton Italija - pisano, lepo, privlacno

kathy -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 13:14:16)

Pozdravček!
Beneton Italija - je res pisano lepo, ampak tudi zelooo drago, bolj kot pa pri nas. Ene hlače - 60 eurov, potem jih pa nosiš samo par mesecev. Meni se je zdelo zelo velikooooooooo.

LP

SOONka -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 13:39:50)

Res je malo vec, samo me se ne zdi skoda. Zakaj bi zaradi nosecnosti in trebuscka zgledala kot stra mama? Nosecnice so lahko zelo seksi, samo obeci se morajo znat.
Sicer pa... , par mesecev za nosit hlace, ni malo..
Pomisli koliko stane ena vecerja v restavraciji- toliko kot te hlace! Vecerjo pojes v eni uri, hlace pa nosis par mesecev... :zmeden2:

malika -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 13:53:24)

Zato pa pravim, kupite rabljeno. Malo po oglasih pokukat, najde se še pa še.

Jaz imam tudi večino stvari od Benettona (kupila rabljeno preko oglasov) in glede na to, da sem že drugi uporabnik oblačil, moram rečt, da prisegam na kvaliteto, barve in lepe kroje!:bravo:

Olivija -> Nosečniška oblačila (12.5.2005 15:01:31)

men se pa drgač 15-20 evrov za eno majčko tudi ne zdi veliko, sej jo res nosiš ene pet do šest mesecev. Pa še ugotovila sem, da itak vse cune nosim približno ene dve sezoni, to je pa pač eno sezono manj.

Pa še kaj lahko dobiš v kakšni akciji, za 50 % znižano.
Sem šla pa zadnjič v eno "normalno" trgovino in sem tam kupila eno oprijeto majco XL in krilo na elastiko št. 42, pa se mi zdi, da je še dosti prostora za naraščanje mojega trebuha.

LP

Stran: [1]