Moyca_ -> dajte ma malo potolažit (12.5.2005 9:22:01)
|
Z Leo sva imeli včeraj posvetovalnico pri 6. mesecih (v nedeljo bo 6.m.dopolnila). Velika je 60.5cm, teža 6900, obseg glave 42. Najbolj me skrbi njena velikost, ker je v 3 mesecih zrasla samo 3,5cm:zmeden::zmeden::zmeden: Pediatrinja pravi da ni panike, ampak se pridemo čez 6 tednov ko se ponovno cepimo spet merit. Mene full skrbi (verejtno zato ker poznam punčko ki so ji pri 9.m ugotovili da bo mala ostala) Gabriel je imel pri njeni starosti 7cm več, no in 2,5 kg več :)-j , pa sem ga imela za med najmanjšimi (in najdebelejšimi:)-). Lea se je rodila s 47 cm in 2600 (prvi mesec 3710 in 50 cm, drugi m. 4475 in 53,5 in tretji m. 5045 in 57 cm). Torej je rasla na mesec 3 cm . Pač me malo skrbi saj veste kako znamo paničarit. Smo jo 2krat merili, pa se ni raztegnila:)-:)-:)-:)- saj vem da je ne morem primerjat z Gabrielom, ampak je vseeno premala (tako se mi zdi po merah), drugače je videti prav super:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Pa smo bili cepljeni (ko bi morali biti pri 3. mesecih- ampak smo bili celo zimo bolani- sedaj sta se komaj malo usposobila),kri je dala (super izvidi), pa vodo. Pa še Gabriel je imel zadnjo cepljenje (s katerim smo tudi zaradi bolezni zamujali) Še ima katera malo punčko:duda::duda::duda: (je pa bila samo 15 dni prej rojena)
|
|
|
|