Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 22.4.2009 14:07:20
|
|
|
|
Gordana-3
|
mi hodimo v vrtec zarja, v enoto iskrica na lavi. v vrtec hodimo ze 4. leto, ta druga pupa 2. leto in smo zelo zadovoljni. druge vrtce ne poznam, ampak za zarjo nisem slisala pripomb.
|
|
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 22.4.2009 14:12:36
|
|
|
|
samantha_ce
|
Gordana-3 hvala za odg. :) Ravno za vrtec Zarja me najbolj zanima, saj stanujem v neposredni bližini enote vrtca Zarja in bi ga najraje dala tja, če pa je kateri drugi vrtec "bolj priznan", potem pa mi ne bo problem malega tudi kam dlje zapeljat...
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 22.4.2009 16:25:25
|
|
|
|
timoteja
|
Pozdravljena. Ker lani novembra v našem kraju nismo dobili prostora v vrtcu, smo jo vozili v vrtec Luna na Plavi laguni v Celju, v jasli k vzg.Klavdiji in pomočnici Andreji, in sta bili SUPER SUPER , tudi vrtec super kar se tiče prehrane, nege, skratka, res iskreno jim hvala za vse.
|
|
|
|
RE: Mnenja o vrtcih v občini Celje 23.4.2009 9:23:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša dva sta v Zarji, enota Ringa raja, smo super zadovoljni. Nisem pa za noben celjski vrtec slišala nič slabega, same pohvale.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?