se nekaj-antibiotiki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tackoracko -> se nekaj-antibiotiki (22.4.2009 11:44:04)

a je katera razen amoksiklava pila se kak drug antibiotik?in kaj ste uporabljanle za grlo?

simonalokar -> RE: se nekaj-antibiotiki (22.4.2009 12:18:06)

hoj vem, da  med nosečnosto marisikaj prepovedano, zato veliko čaja z limono in medom. jaz sem se tako pozdravila

pa velik sreče.

simona

anika87 -> RE: se nekaj-antibiotiki (22.4.2009 13:15:51)

Ne spomnim se več prav, ampak ker se me je loteval prehlad, sem vprašala ginekologa kaj se lahko pije, pa se mi zdi, da je rekel Ospen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Vem da je bilo nekaj drugega od Amoksiklava, pa naj me katera popravi, če sem si narobe zapomnila.
Hvala Bogu nisem rabila.

sazi -> RE: se nekaj-antibiotiki (22.4.2009 17:46:42)

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

hoj vem, da  med nosečnosto marisikaj prepovedano, zato veliko čaja z limono in medom. jaz sem se tako pozdravila

pa velik sreče.

simona

pri hudi bakterijski okužbi so AB pač nujni

v 36. tednu sem imela vneta dihala in uho - ker sem po vsej verjetnosti alergična na penicilin, so imeli hud problem, kaj mi dati - sem dobila Klimicin, ki ni preverjen za nosečnice (vsaj tako piše v navodilih), zdravnica pa je rekla da so ugotovili (so imeli posvet) da bo ta AB zame najprimernejši - hčerkica je stara skoraj 2 meseca in ne vem a nopbene posledice, ki bi jih povzročilo jemanje omenjenih AB - po zdravila sem se pa v dveh dnek (AB pa jedla 10 dni).

N _ B -> RE: se nekaj-antibiotiki (23.4.2009 6:39:57)

Fromilid. Po 10-dnevni virozi sem dobila bronhitis in mi je zdravnik predpisal ta AB. Mal mi je bilo čudno, ampak mi je potem rekel, da bo ta AB otroku manj škodil, kot pa to, kar se lahko še iz tega bronhitisa ob nezdravljenju razvije. Bila sem nekje v 12. tednu.

pajek -> RE: se nekaj-antibiotiki (23.4.2009 8:52:28)

Jaz sem nekje na zacetku nosečnosti dobila Hiconcil. Ta se lahko jemlje

Stran: [1]