Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 10:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zadnjič je mojemu carinik zatežil, da lahko pelje čez le sendviče. in to ne na turističnem prehodu.
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 13:44:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
Tudi nama je pogledal v prtljažnik in iskal hladilno torbo - ker jo ni našel je še za vsak slučaj vprašal, če imava s seboj slučajno surovo meso.
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 14:47:54
|
|
|
|
ajataja
|
mesa čez mejo ne smeš vozit,ampak mi kakšno malenkost vedno vzamemo zraven pa zaenkrat še niso nič gledali,drugače ti pač vzamejo če najdejo.
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 16:50:38
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Ce ste imeli hladilno torbo mesa,se je kaj kompliciralo???? surovo meso se nikoli ni smelo nest čez mejo. sicer ti ne znam odgovorit na vprašanje, ker tega nikoli nismo počeli, zanimalo pa bi me, ali to meso potem imaš v hladilniku na morju ali zamrzovalniku ali kako? koliko je tega količinsko? ker če neseš tako za dva dni, se ti to sploh splača?
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 19:01:46
|
|
|
|
mily
|
Tut jst ne štekam zakaj je treba full mesa tovorit čez. A na Hrvaškem ga ne prodajajo al kako?
< Sporočilo je popravil mily -- 22.4.2009 19:02:03 >
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 19:05:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Dol gre za vec kot teden dni. Prodajajo ze ampak drazje. Lepo tistim,ki sploh ni treba gledat na cene
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 19:08:28
|
|
|
|
gita10
|
Jaz moji tašči v Bosni nikoli nemorem dopovedat, da mi ne sme mesa devati sabo. In tudi naši cariniki vedno zmečejo lepe kose mesa v kontejner.
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 19:08:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
mi smo bli pred slabim mesecem... na prehodu Sedlarjevo so nas ustavili, vprašali če mamo kej za prijavit pa smo rekl da ne, da gremo na obiske (k smo šli res), pa da samo darila nosmo... nazaj grede so nas pa isto vprašali, pa smo peljali čez zihr 50 jajc, pa full suhih salam, krvavic, masti in ostalih dobrot... je un samo pogledal in reku ok... pa smo šli proti domu mogoče smo imeli srečo
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 19:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
,me pa zanima zdaj novejse stanje glede na blokado, ce se kaj bolj heca slovenske turiste. Odkar imamo "medijsko blokado" so postali toliko freh, da sploh ne vem, ce me vprasajo, ce imam kaj za carinit. Kaj sele, da bi prtljaznik odpirala. Pa sem ga v ta namen vzorno pospravila . No, mogoce bo zdaj kaj drugace, ko je tu spet cas sonca in kiklic .
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 19:23:28
|
|
|
|
mily
|
A dej no, meni se pa sploh ne zdi, da je meso na Hrvaškem dražje. Mi ponavadi gremo na Pag ali v okolico Zadra in se vmes vedno zapeljemo v Zadar in nabavmo za več dni. Tut meso. Majo Špara tam, pa Mercator, Lidl...in cene so enake. Tako nikoli ne vozimo s sabo veliko hrane. Le za prvi dan ali dva, da laufamo prec po štrcunah, mal se pozanimaj če je v bližini vaše destinacije kakšna večja trgovina in tam so ponavadi normalne cene. Tiste tamale ob kakih apartmajih so pa ponavadi res malo dražje.
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 22.4.2009 20:53:28
|
|
|
|
donat
|
Pozdravljena odvisno je na kakega carinika se nameriš in kakšen dan ima, tako je tudi pri nas. Včasih ne smeš niti eno jajce odnesti v SLO, ki je darovano od babice podobne ceno so na Hrvaškem tak če bo mogoče malo kaj dražje, ali pa si vzameš za par dni, potem pa itak vidiš trgovine pa greš kupit kar brez panike lp
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 23.4.2009 10:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede cen....Hmmm...Spomnim se lani,ko smo sli v Lidla v Puli, res je,da zdaj se spomnim samo za en dolocen artikel, ledeni caj sok je bil tocno 100% drazji kot v Sloveniji....Za meso pa se tudi spomnim,da je bilo drazje. Mi gremo na morje avgusta in ce bo tako strogo bomo pac uporabili mercator piko.
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 23.4.2009 10:34:53
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Tut jst ne štekam zakaj je treba full mesa tovorit čez. A na Hrvaškem ga ne prodajajo al kako? Jah, mi ga vedno vazmemo s sabo. Pac, predsodek, kaj naj. Lani na Krku smo kupili meso od Pivke, sicer precej drazje kot pri nas, ampak ajde, recimo, da smo zaupali Sam jst mam itak predsodke do dolocenega mesa ze pri nas, tko da .. Tko da tut ce z mesom ne bi bilo nic narobe, bi jaz sigurno imela kake nezazeljene posledice
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 23.4.2009 10:36:55 >
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 23.4.2009 10:48:14
|
|
|
|
BUŠICA
|
meni je pa res čudno, če imate denar za it na morje, pa zašteka pri mesu.. a da je tolk dražje, da bankrotirate ob vsakodnevni prehrani v 7- 10 dni?
|
|
|
|
RE: Meso in prestop hrvaske meje 23.4.2009 10:50:21
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Tko da tut ce z mesom ne bi bilo nic narobe, bi jaz sigurno imela kake nezazeljene posledice vsaj spucaš se, ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?