kje naredite (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


neanja duo -> kje naredite (22.4.2009 7:22:22)

Oj!

Kje naredite praznovanje otrokovega roj.dne,če doma ni možno(npr.se babice med seboj ne zastopijo,......)?Kako narest,da bo prav?Najprej smo mislili,da sploh nič ne bi delali,ampak moramo že zaradi otrok.Ali kdo praznuje samo v ožjem družinskem krogu(mami,oči,otroci).

že v naprej najlepša hvala


nd




mika -> RE: kje naredite (22.4.2009 7:35:15)

Mi zadnji dve leti praznujemo v ožjem krogu, ker je naša pupa rojena decembra in zboli...pa je teden dni zdrava in spet. Tako da nismo upali nič planirat še za prijatelje.

Pri vas bi se babici lahko vsaj za otrokov rojstni dan vzdržali. Ne znam ti svetovat druga, kot da se poskusiš pogovorit. Če pa tega ne bi bili sposobni, pa ne bi nobene povabila. Ah, sliši se otročje, ampak HB izkušenj s tem nimam, tako da pametnejšega odgovora nimam.




nuala -> RE: kje naredite (22.4.2009 8:20:24)

Mi praznujemo v ozjem druzinskem krogu, ker babice in ostalo sorodsvo zivijo 1800 km stran.
Gremo npr. na pico, specem majhno torto, pihamo svecke, otrok dobi darilo. In je prav lustno.




Anonimen -> RE: kje naredite (22.4.2009 8:28:35)

mi pa praznujemo skupaj vsi s tetam in strici ter babicam in dedkom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] razumemo se kar uredu, če pa se ne pa men ne dajo vedit, ker je vnuk na prvem mestu šele potem otročje prerekanje med seboj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




muška -> RE: kje naredite (22.4.2009 8:38:01)

Ponavadi smo skupaj, zdaj pa zaradi vedno večje časovne stiske posebej, plus tega ima tast že teden dni v naprej naštudiran TV spored, kar pomeni, da mora biti ob 19.00 najkasneje doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tako povabim taščo in tasta na kosilo, mi se pa dobimo z mojimi starši in sestro + če še kdo uleti popoldan/zvečer na papici in pijački.
Se pa drugače dobro razumemo med seboj




t5t6 -> RE: kje naredite (22.4.2009 11:40:29)

Mi pri otroku, ki je rojen pozimi najamemo dvorano od krajevne skupnosti, kamor povabimo vse na enkrat otroke in ožje sorodnike, zrihtam pa narezke, sadje, torto. Dovolj je prostora za divjanje in za postaviti tistih par miz.

Pri tistem, ki je rojen poleti pa naredimo pred hišo v isti sestavi ljudi.




ninocka -> RE: kje naredite (22.4.2009 12:13:56)

Za sorodnike (ozji druzinksi clani - babice, dedki, tete, strici, sestricne) posebej, za prijatelje posebej.  S tem da sta sestricni seveda 2x  povabljeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Mi je boljs tko, ker "stari" bi tezko gledali divjanje otrok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]






Raho -> RE: kje naredite (22.4.2009 12:24:32)

Doma, ločeno za sorodnike (babice in dedke ter teto povabimo kar na dan, ko imata RD), prijatelje (njune) pa povabimo na žur, kjer imajo dve nadstropji, vključno z veliko mansardo, RD pa praznujeta skupaj le 2 torti imamo, čeprav je letos ata od malčice torto posejal še preden so prišli obiski[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Pa prav za njun RD vsakemu torto spečem jaz, medtem ko jo za priajteljčke naročimo v slaščičarni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]