Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI: čas od stop injekcije??? 4.8.2009 9:13:40
|
|
|
|
crvicek
|
Ker sem hodila v kliniko za neplodnost v tujini, vam povem še kako poteka to tukaj... Glede na to, da sva z možem zdrava - vsi pregledi brez problemov, se je G odločil da pred inseminacijo poskusimo s klomifenom in stopko. 1. ciklus sem s polovičko klomifena (4. do 8. dan) pridelala 2 folikla, stopka (Pregnyl) je bila na 11.dan pri velikosti foliklov 21mm in spolni odnos sva morala imeti v naslednjih 24-36 urah. Na 25. dan ciklusa je bil krvni test v sivi coni, na 28. dan pa negativen. Baje je prišlo do oploditve in zelo kratkotrajne vgnezditve, ki se ni obdržalo. 2. ciklus sem z enim klomifenom (3. do 7. dan) pridelala 3 folikle, stopka (Decapteryl) je bila na 11.dan pri velikosti foliklov 21mm in spolni odnos sva morala imeti isto v naslednjih 24-36 urah. Na 25. dan ciklusa je bil krvni test negativen. 3. ciklus pa sem z dvemi klomifeni (2. do 6. dan) pridelala 4 folikle, stopka (Ovitrelle) je bila na 11.dan pri velikosti foliklov 21mm-22mm in spolni odnos sva morala imeti v naslednjih 24-36 urah. Prejšnje cikle sva imela odnos na dan stopke in nato še čez 36 ur, torej čez dan in pol -zjutraj. V tem zadnjem ciklusu pa sva se odločila, da malo drugače poiskusiva in sva imela odnos naslednji dan po stopki. Pred tem pa je bil zadnji odnos pred 3 dnevi. Na 25. dan ciklusa je bil krvni test POZITIVEN . Sem pa vsak ciklus od O dalje jemala tudi dabroston, ker klomifen tanjša sluznico. Imela sem redne Uz na 10. oz 11. dan, kjer mi je preveril velikost foliklov in debelino sluznice. V zadnjem ciklusu nisem niti dabrostona jemala, ker je bila sluznica že lepa, tako da sem ga začela jemat šele po pozitivnem testu. Moj G je poizkusil več različnih metod, vsak mesec drugače z drugo stopko, saj je rekel, da ko ugotovi kako se moje telo odziva, da smo že skoraj zmagali. Tako sva zadnji mesec tudi midva malo spremenila timing odnosov in uspeh je tu. Moje mnenje je, da je bolje če semečeca počakajo na O, kot pa da jo zamudijo! Srečno vsem!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
SpanjeMiška2006Kako spite v času nosečnosti?na levem boku (
37%)
na desnem boku (
13%)
na hrbtu (
6%)
na trebuhu (
3%)
se obračam kot vrtiljak (
41%)
drugo (
1%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!