mika -> RE: strah v dvigalu - klavstrofobija? (22.4.2009 11:23:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar Ali pa na primer igrala, kot so šotori in "tuneli" mu sploh ne dišijo. Pride blizu, a noter ne upa. Hvala za mnenje. LP Kaj pa če greš npr. ti prva v šotor in mu pokažeš, da ni nič hudega. Pa ne sam enkrat....večkrat ga povabiš zraven....postopoma 1x / dan. Če ni odziva poskusiš čez dva dni spet....Mogoče ga bo samega zamikalo, da bi pokukal kako je notri. Naša je že večja (4.5let) pa je delala paniko na trampolinu, sploh če so bili drugi otroci zraven. Ko so skakali ni imela nadzora in v jok. Potem sva šli sami in počasi skakali, tako da je sedaj ni več strah in si ga je sama zaželela. Sedaj čakamo na travico okrog hiše in ga bo dobila. drugače pa je mene bilo strah dvigal. Živeli smo na 13.nadstropju in je večkrat zaštekalo, tako da sva z mamo ostali ujeti. Takrat me je zagrabila totalna panika, mama pa me je s svojo mirnostjo pomirila. Videla sem, da ni nič hudega, ko so naju rešili ven. Ko sem bila večja, sem se brez problema peljala sama. Me je pa danes spet strah dvigal, ker se ne vozim kaj dost z njimi. Pa še v europarku sem ostala noter. Dihat nisem mogla, tako da je moja sestra imela kr nekaj dela z mano, da me je pomirila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Moram se kar fajn pripravit, preden stopim v dvigalo.
|
|
|
|