Dobro jutro... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Dobro jutro... (12.5.2005 12:56:11)

Punce, ne o peglanju!! Moj kup se samo veča - niža se toliko kot nimam kaj za oblečt!! :)-

Vikend...petek - nič posebnega, sobota - dopoldne mal učim, pospravljam, potem se moram jaz učiti, pa na en piknik greva z :love:, pa na eno poroko grem pet, pol pa že skoraj spat!! Nedelja - čimbolj uživat, ker prehitro mine....vmes pa mogoče mal peglanja, pa omaro moram malo pospraviti - pogledati, kaj je treba stran vreči, kaj oprati,....

Skorpija -> Dobro jutro... (12.5.2005 12:57:27)

jaz razmišljam, da bi se ga kar dons zvečer lotila, da se mi mal jeza razkadi... Sam da ne bom kake cote prkurla od besa - bolje kot da tipa razkurim, a ne:)-

Udb -> Dobro jutro... (12.5.2005 13:33:15)

PUNCE!!!!!!!!!!!!! Ravnokar me je klicala moja najboljša prijateljica (skoraj sestrica) in mi je povedala, da je NOSEČA!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Se počutim tako, kot da bom teta!!!!!!!!!!!!! Vesela!!!!!!!! Najina :duda: bosta 3 mesece narazen!! Ratalo jima je pa po 2 mesecih, pa še avgusta se poročita!!

biba77 -> Dobro jutro... (12.5.2005 13:34:22)

vesela, samo faus...:ups::ups::ups:

Skorpija -> Dobro jutro... (12.5.2005 13:46:35)

isto kot Astra :ups:... drugače pa čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:

Udb -> Dobro jutro... (12.5.2005 13:59:51)

Hvala v njenem imenu!! ;) Saj ko tako pomislim - jaz sem se pa tako dolgo matrala...saj ne!! Ful ji privoščim in sem vesela, da bosta najina otročka skupaj rastla!! :)

Skorpija -> Dobro jutro... (12.5.2005 14:13:41)

Ja, to sta pa fajn uštimale - vidš dobr, da si jo malo počakala ;) Meni moja prijateljica skoz govori, naj že kaj uštimava, ker njena mala hitro raste - težko je pod takim pritiskom delat...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]