Tenerifi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

nana24 -> Tenerifi (21.4.2009 18:57:20)

No situacija je sledeča, oktobra se odpravljamo na kanarske otoke z 1.5 letnikom. destinacija in čas se mi tako glede dokaj kratkega poleta kot tudi temperature zdita primerni za enoinpol letnika. Vsaj kolikor sem prebrala tule na RR kjer je veliko tem odprtih o kanarskih otokih. me pa zanima le eno kar nisem zasledila nikjer. Vse agencije imajo odhod iz graza ali munchena pa me zanima tiste ki ste že potovale preko agencij ali poskrbijo za prevoz do letališča in s čim? Ker če je kaki kombi to sigurno traja vsaj dve uri in če prišteješ še čas na letališču in polet je pa kar malo preveč za otroka? Ali bi mi katera iz izkušenj potem bolj priporočala turčija ki je bližja, leti se iz brnika topla pa je oktobra kot sem brala na forumih ravno tako? nisem še bila ne na tenerifih ne v turčiji niti na letalu z otrokom zato je vsak nasvet dobrodošel.

Hvala in lp

Lunanai* -> RE: Tenerifi (21.4.2009 20:45:24)

Mi smo bili na Tenerife. Od letališča do hotela soorganizirali avtobus. Vse skupaj ni trajalo prav dolgo, tako da ne skrbi.

LUNA83 -> RE: Tenerifi (21.4.2009 23:04:35)

nana24,.. pazi za Tenerife zna bit problem,ker ni dovolj prijavljenih potnikov in ti potem zadnji dan stornirajo potovanje. Midva z mojim sva lani plačala Tenerife cca 1500 eur in potem so nama !3! dni pred odhodom rekli da z najinim dopustom pač ne bo nič,ker ni dovolj prijavljenih za let.

soraya37 -> RE: Tenerifi (6.5.2009 21:39:00)

Pozdravljeni!

Konec junija odhajava s hčero (10 let) na Teneriffe. Polet z letalom traja 4 ure, transfer iz letališča na južni del Tenerifov pa samo pol urce vožnje z avtobusom.

Če želite, vam lahko po vrnitvi napišem in opišem svoje potovanje, doživetja in dogajanje na Teneriffih

soraya

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.5.2009 22:19:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mary_lou -> RE: Tenerifi (9.5.2009 21:04:18)

Ali imajo slovenske agencije, ki ponujajo počitnice na kanarskih urejen transfer do avstrijskih letališč ali pa si transfer urediš sam? 

Splišni -> RE: Tenerifi (9.5.2009 21:21:16)

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ali imajo slovenske agencije, ki ponujajo počitnice na kanarskih urejen transfer do avstrijskih letališč ali pa si transfer urediš sam? 

Ja, to sprašuje tudi nana po moje, in odgovor je NE, nimajo urejenega prevoza do avstrijskih letališč, prevoz si moraš organizirati sam.

Stran: [1]