špelin@ -> RE: Zakaj oblačilo ni ok darilo? (22.4.2009 9:14:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Meni se zdi oblačilo super krasno darilo. Tudi mojim otrokom. Ko bo Slovenija bolj v recesiji, pa ljudje ne bodo imeli tako polnih riti, kot jih imajo ta hip, bodo oblačila vsem fajn darilo. Ta hip je pa tako, da recimo oblačila, ki niso ekstra fensi, pa so že malo nošena, niti zastonj oddati ne moreš zelo enostavno, ko jih otrok preraste, se moraš kar potrudit najti odjemalca. Slovenija je zelo bogata dežela v bistvu. Z ekstra razvajenimi ljudmi. p.s.: meni je tudi krompir ful fajn darilo. Mi je pa rekla zadnjič frendica, ko me je spraševala za eno skupno prijateljico kaj naj ji kupi, pa sem ji predlagala olivno olje, pa študent futr, pa kup sadja pa take reči, da če sem pri pravi, da hrane se pa ljudem za darilo ne daje...halo, pa a smo že čist nori od preseravanja....manjka nam recesija topogledno, da nas strezni. Tole bom pa kar podpisala, ker sem sama želela napisati zelo podobno. Zelo se mi zdi žalostno, da nekateri starši navajajo (navajate!) in vzgajajo (vzgajate!) otroke v smislu, da oblačila niso sprejemljivo darilo. Ker otroci se največ naučijo od nas! Moji dve hčeri (letos bosta dopolnili 4 oz. 10 let) sta od vseh daril najbolj veseli ravno oblačil in ob vsakem rojstnem dnevu jih dobita kar nekaj. Ko bi vi vedeli, kakšno veselje je potem ob pomerjanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Če je kakšno oblačilo premajhno, imamo pa telefone in pač pokličemo tistega, ki je oblačilo podaril (ne pljuvamo po forumu, kakšni ljudje so to, ki ne znajo izbirat daril!!!), in dobimo podatke oz. račun, da ga zamenjamo. Volk sit in koza cela!
|
|
|
|