|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rizični tedni
11.5.2005 22:27:38   
Anonimen
do katerega tedna je najbolj rizično, da ženska spontano splavi.. Naj rajši še počakava, preden veselo novico sporočiva staršem? Namreč sem v 5. t ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Rizični tedni
11.5.2005 22:31:21   
SOONka
Prvi trije meseci so najbolj rizicni..
Jaz sem starsem povedala takoj in ceprav sem imela SS, sem vesela da so vedeli, saj so mi stali ob strani.
Prijateljem pa na sreco nisva nic rekla, tako da mi ni treba nikomur nic pojasnjevati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Rizični tedni
11.5.2005 22:54:23   
Nannn
hoj caffee,

Ja najhujsi za ss so glih prvi trije mesci...jest in moj sva se odlocila da nikomur ampak res cisto nikomur ne poveva kaj se dogaja...sem imela ze slabo izkusnjo in ne povem dokler mi G ne potrdi da je z mojim :duda: in takrat bodo zvedeli samo ozji druzinski clani...ce se karkoli zgodi je potem prevec bolece vsakemu posebaj razlagati kaj in zakaj in kako se je zgodilo...

V bistvu je odvisno od vsake posameznice...ok pustmo punce tukaj na RR itak da vse vejo :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Rizični tedni
12.5.2005 7:31:47   
tajč
Hojla!
Tudi midva sva nekaterim povedala (staršem in še nekaterim nama ožjim) ko sva zvedela. Vsi so bili tako veseli da so mogli govoriti okoli da bomo dobili :duda: in tako srečni,... In kasneje sem imela ss. Naslednjič ne bova nikomur nič povedala, ampak res nikomur. Ko se bo vidlo se bo pač vidlo. Lepo bova v vato zavila in ne bova nikomur povedala, midva se bova pa veselila. Veš kaki so ljudje. Kar naenkrat so vsi vedeli. Pa ne samo da sem :nosecka:, ampak tudi v katerem mesecu in še menda v katerem dnevu. Kasneje pa so kak so me videli spraševali kak je, pa ugotavljali kaj je krivo, pa se je našel tudi kaki debil, ki je vprašal kdaj točno bomo zibali,...
Jaz ti svetujem iz lastnih izkušenj, da počakaj do konca 3 meseca.

lp in predvsem uživaj in se veseli :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Rizični tedni
12.5.2005 7:38:42   
rozi81
Midva sva počakal 3 mesece. Nobenmu nisva povedala tud staršem ne. Nikol se ne ve. Je pa res da jim zdaj ful hitro mineva ker so tok pozno izvedl.

Mi pa ni žal da nisva povedala, ker prve tri mesece se tebi skoraj nič ne dogaja razen VEEEEEEEELLLLIKKKKKEEEEEEEEEE utrujenosti in mogoče slabosti.

Odloči se sama oz. s tvojim :love:.

Lepo :nosecka: ti želim.

LP S:nosecka: in :duda:34t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Rizični tedni
12.5.2005 7:55:15   
bena
Tudi midva sva staršem povedala šele v 16. tednu nosečnosti. Ravno danes pa imam velik problem, ker je verjetno primeren čas, da povem tudi moji nadrejeni, ker se bojim, da bo takoj vse izčvekala dalje. Jaz bi pa rada to veselje še nekaj časa zadržala znotraj okvira mojih najožjih, saj je še vedno dosti možnosti, da gre kaj narobe. Poleg tega pa je to najina osebna zadeva in si želim to najini malo skrivnost še nekaj časa zadrživa za sebe, saj se na zunaj še ne vidi nič kaj dosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Rizični tedni
12.5.2005 8:12:13   
Anonimen
Potem bova pa kar še malo počakala, preden poveva staršem...Zelo me pa skrbi kako bo, ko povem v službi...Sem sicer absolventka in v neki pisarni delam že 5 let. Z mano so zadovoljni in me nameravajo tudi zaposliti, vendar zdaj ko sem noseča, ne vem kaj se bo iz tega izcimilo....Me kar skrbi, predvsem s finančnega vidika, redno zaposlitev je pa tako težko dobiti...Povedati šefu si še ne upam, ali pa naj mu povem čimprej in bomo mogoče našli kako ugodno rešitev?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Rizični tedni
12.5.2005 9:18:04   
Nannn
Ijojjj mene tud ze sedah zelo skrbi kako bom povedala mojemu direktorju...je res v redu direktor in se razumemo...v firmi sem 7 let in jaz in ena smo se brez otrok...ko pa mu omenimo kaj glede otok pa tako resen rata da sploh ne vem kako bo to od mene sprejel...ampak ni druge pac bo mogu...mislim da mi je ze cajt da tudi jaz po dolgem casu malo :duda: :nosecka:9nebesa

Nic ne skrbte....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Rizični tedni
12.5.2005 9:19:06   
špelin@
V današnjih časih, ko se dogaja toliko neuspelih nosečnosti, bi človek že kar težko govoril o rizičnih tednih :zmeden: Midva sva okolici povedala, ko sem dopolnila 16. tednov, v 20. tednu pa nama je otroček umrl... :(

:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Rizični tedni
12.5.2005 11:16:31   
Še ena T
Midva sva v 7. tednu kar povedala staršem, nekaterim prijateljem, potem pa tudi v službi. Tudi če bi bilo kaj narobe, bi mi tako bolj ustrezalo.Te vsaj ne sprašujejo, zakaj si moral nenadoma v bolnišnico...

Še potem sem se v službi nalezla neke viroze od sodelavcev, ki so bolni skakali okrog mene. Pa še dovolj časa sem jim dala, da razmislimo, kako bo naprej (tu delam že sedmo leto, na bolniški sem bila pa v tem času samo 1x za 5 dni). Zdaj računam na to, da bodo zelo razumevajoči, drugače pa: :hudicek: jih gleda.
Kakorkoli se boste odločile, bo prav.
Lep pozdravček vsem:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Rizični tedni
12.5.2005 15:33:15   
smrka
Jaz sem povedala takoj ko sem bila prvic pregledana pri babici svojim starsem in prijateljicam. To je najlepsi dogodek kar se ti zgodi in to je tesko prikrivat.

:nosecka:29t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Rizični tedni
12.5.2005 15:37:57   
Anonimen
Se strinajm, da je tezko prikrivat, vendar ne bi rada, da bi bili vsi žalostni, če bi šlo, bog ne daj, kaj narobe...Rajši še malo počakava, pa se bomo kasneje toliko bolj veselili. Jz že komaj čakam, da bom imela prvi pregled in bova potem lahko povedala vsaj staršem..zaenkrat se pa samo smejiva, če debata in namigi najinih staršev nanesejo na "vnučke"...najrajši bi jim kar takoj povedala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Rizični tedni
12.5.2005 19:54:30   
Anonimen
Jaz sem staršem povedala takoj, ker bi jim tudi, če bi imela ss. Povedala sem tudi najboljši prijateljici, ker bi prav tako pri njej lahko našla tolažbo, če bi šlo kaj narobe. Ostalim pa še ne, čeprav mama več ne zdrži in se novice že širijo. :) Saj je 6 tednov dovolj trpela, ko ni smela povedat :)-
Moj :love: pa je od sreče takoj vsem svojim kolegom raztrobo.

Najbolj pa me je strah, kako povedat šefu. Že zbiram pogum, ker se vse pogosteje govori o dolgoročnih planih, meni pa mimogrede še poteče pogodba pred porodniško.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?