če bi lahko... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> če bi lahko... (11.5.2005 23:15:34)

Jana, to ni moja slikca:hudicek:

Aja, ja..lepo kožo na obrazu...se tut ne bi branla..pa take noge..da se ne bi blo treba nč brit..:)-

Pa še glasbeno...:((

Anonimen -> če bi lahko... (11.5.2005 23:16:13)

...da ne bi tako škilila, da mi ne bi solze po hrbtu tekle, ko se jokam :((

Miss perfect sem pa itak jaz, pupica, da ne bo pomote :)-

kofetek2010 -> če bi lahko... (11.5.2005 23:22:18)

ja, ni tvoja, ne me basat in se fino delat, taka kot si si :)-

a Volga še ne spiš :)-:zmeden:

Anonimen -> če bi lahko... (11.5.2005 23:28:34)

Ne manjka dost :zmeden:

kofetek2010 -> če bi lahko... (11.5.2005 23:29:23)

kolk kilo, dve? :zmeden2:

Anonimen -> če bi lahko... (11.5.2005 23:29:37)

mislim, se ti zdi, da spim, če se pogovarjam tele gor :zmeden: Đizus krajst :zmeden2:

kofetek2010 -> če bi lahko... (11.5.2005 23:32:26)

si popoldan drnjohala, zdej si top fit :)-

Anonimen -> če bi lahko... (11.5.2005 23:37:39)

To bo :ups:

puri -> če bi lahko... (12.5.2005 6:11:53)

Jaz bi si tudi sprmenila joške, da bi bile take, kot ko sem še dojila,.....to je edina stvar,.... z vsem ostalim sem kar zadovoljna!

dory -> če bi lahko... (12.5.2005 6:43:53)

Joske mi je po porodu vzelo...res ne vem kam je slo vse skupaj....tko da bi si jih mejcken povecala :)...drgac pa mam mal preveliko rit,ki bi si jo mal zmanjsala,da bi blo bl normalno sorazmerje :)

Lasje so ratale boljse,pa tud vse ostalo se je nekak spravlo na svoje tire...torej razen riti in josk je vse prou dober :)-

Pupica -> če bi lahko... (12.5.2005 8:53:06)

al bina z veseljem ti predajam titulo Miss Perfect:bravo::bravo::bravo:
Jaz sem jo itak z babje foušije dobila, tebi jo pa dam gratis:bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

tesa -> če bi lahko... (12.5.2005 8:55:10)

JAz pa vizuelno ne bi spremenila nič:)- Pa ne, da bi tko fajn zgledala, samo sem čisto zadovoljna sama s seboj:)
Bi pa spremenila kaj v moji glavi:)- sem tipična dvojčica, ki velikokrat sama sebe ne razume:zmeden2:
lp:miska:

.ču -> če bi lahko... (12.5.2005 9:01:25)

Si pa prstjena Miss P:(a morš zdej v vsakem stavku,ki ga tle gor napišeš to poudarjat:zmeden:sej mamo ene kr dobr,clo fotografski spomin:)-tko,da nas ni treba skoz na to opozarjat8)
Ker se zna zgodit,da zgubiš lento:)-:)-:)-če boš še naprej tko tečnarla:)bom že kmal jes na vrst,da jo prevzamem...

Kr se pa foušije tiče:)noben ti ni fouš,vsaj jes ne!
Prsežem pri otrocih!

Čao:)

Pupica -> če bi lahko... (12.5.2005 9:23:29)

a smo :muca: na rep stopil al kuko:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Evo pikaču, ti jo vračam, itak mi ni koristila na vem kaj. Sedaj jo lahko z veseljem podeliš kateri drugi:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Jaz sem srečna brez tvojega naslova:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Maxica -> če bi lahko... (12.5.2005 9:33:39)

(upam, da se ne bo spet kreg začel:(:(:()
Drugače pa ne vem, če bi kaj bistvenega spreminjala na sebi:zmeden:. Joški so bili pred zanositvijo lih tolk veliki, da jih je vsak zagledal;), in se mi zdijo sedaj, ko se dojiva le še 2x na dan, ravno prav veliki in opazni. Drugače sem pa s postavo tudi več ali manj zadovoljna. Toliko, da ne bi nič spreminjala. Vprašaj spet čez par let, ko bom rodila tretjega otroka in se bodo že videle gube;).

Pupica -> če bi lahko... (12.5.2005 9:43:52)

Ja Maxica jaz tut upam:(Eni enostavno morajo provocirat, drugače niso srečni. Pa jim lepo rečeš dej mir, pa nič, pa jim na dolg razložiš, da nej dajo mir pa nič:hudicek:
Evo jaz bom nehala. Zdaj.
Upam, da ne bom edina:zmeden:
He, he si bom pa zapomnila, pa te čez par let vprašala:)-:)-:)-:)-:)-Sej verjetno se bo pri vseh razlikovalo:)-:)-:)-:)-:)-Verjetno bomo mele željo po večji energiji da bomo lahko za našimi:duda::duda::duda:skakale,in od jutra do večera v pogonu z celo družino.

Evo zdej pa konc z kaj bi...grem jaz kr takoj zdej mal raj vn na sončka, da vsaj kako gubico pršparam:)-:)-:)-:)-:)-

.ču -> če bi lahko... (12.5.2005 9:44:04)

Jes se nč ne mislm kregat.
Je pa komej čakala,da je v javnost dala,da mam jes to moč,da lente talam:)-:)-:)-
A bi še kera kakšno mela:)
Sicer pa men dol visi,glavn da je srečna:)to je pa najvažnejš,a ne:)

Sm pa šele zdej porajtala,da sploh nism na vprašanje odgovorila:ups:mater men:grrr:
Pa sej pupic@ ne bo huda:)a ne da ne? Če je ne bi poznala bi se je ornk bala:):)-

puncica -> če bi lahko... (12.5.2005 10:34:21)

Evo da naštejem:
- trebuh (noče in noče bit raven :(( )
- boke (nekam preširoki so)
- rito :(( :(( :(( (bi mela tako sexi brez celulita)

Ja no to je pa tud vse.

Sem pa zadovoljna
- z očmi,
- z zobmi
- trepalnicami,
- trenutno tudi lasmi (so se mi ful popravli kot pred nosečnostjo),
- ravnimi nogami (pa ne da se hvalim, do je povedal dost tipčkov :)- )
pa še kej bi se našlo.

baguSka -> če bi lahko... (12.5.2005 11:16:04)

...bi se preselila v kožo Angeline.:zmeden2:

Tejči -> če bi lahko... (12.5.2005 11:19:26)

jao baguška..men gre pa tota baba full na jetra:grrr:

Jaz bi pa shujšala kakih 5 kg brez stradanja (zaj sem na dieti), drugače pa sem kr zadovoljna sama s sabo..aja, samo zizeki se mi sušijo:( zaj ko ne dojim več..kriza..

baguSka -> če bi lahko... (12.5.2005 11:21:21)

A resno?? Zame sanjska ženska.:love::love::love:

Annny -> če bi lahko... (12.5.2005 11:23:42)

Jst bi pa v tem trenutku sam to spremenila, da mi ne bi lasje tko prekleman ven letel:((:((Še dobr, da jih mam dost, drugač bi bla že plešasta:ups::ups:
Aja, pa mogoče bi si želela minus 3 kilce.
Drugače pa:love::love::love: hehe

Madonca, Pikaču in Pupic@...vidve sta pa res obe tko fejst in postavne, da bi kr težko izbrala, kera bi lento nosila..nč, najboljš, da jaz podelim vsaki svojo:rozica::rozica::rozica::love:

Tejči -> če bi lahko... (12.5.2005 11:24:40)

Čisto resno. Najbolj mi gre na jetra, ker hoče otroke posvojiti, noče jih roditi, ker jo je strah, da ne bo več tako lepa, itd...grrrrr mi gre na živce:grrr:

Annny -> če bi lahko... (12.5.2005 11:27:03)

Tejči, a res?8)
No ja, naj jih pa vsaj posvoji- bo kakšen nesrečen otroček manj na svetu;)

baguSka -> če bi lahko... (12.5.2005 11:29:40)

Ja tud men to ne gre na živce. Se je pač tko odločla kar
je tud za neki dobr. Sicer se pa pogovarjamo o videzu :zmeden:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>