Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje, spanje & spanje :) 2.5.2009 17:33:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojcy oj, mi smo pa danes pršli iz porodnišnice okoli 12 ure in do do sedaj ko je ura pol 6 sploh še ni zbudila. Sm jo vmes že 2 xprevila, ker sem jo hotla podojit, pa se je hotla kao neki zbujat, vendar je takoj nazaj zaspala. A mislite, da je kaj narobe če tako dolga spi, pa brez dojenja. Nazadnje sm jo nahranila v porodnšnici okoli 10 ure. hvala za nasvete. verjetno nanjo vpliva sprememba okolja.... sej ju3 bo že drugače lahko se pa pripraviš na bolj pestro nič ni pa nujno.... nič ne bo narobe lepo se rihtajte in uživajte v težkih trenutkih se pa spomnite kako se imate radi
|
|
|
|
RE: spanje, spanje & spanje :) 2.5.2009 18:22:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zaspi ob 22.00 in se zbudi okoli 10 dopoldne......že skoraj 1 mesec tako spi(stara je pa 2m) A to pomeni, da v 12. urah nič ne je?
|
|
RE: spanje, spanje & spanje :) 2.5.2009 19:48:02
|
|
|
|
Taula
|
Ko je bila stara 3 mesece je prespala prvič od 20h do 5h. Sem vmes preverjala kljub AC če je vse ok. Od takrat dalje spi cele noči, upam da tako ostane.
|
|
RE: spanje, spanje & spanje :) 2.5.2009 19:51:09
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojcy oj, mi smo pa danes pršli iz porodnišnice okoli 12 ure in do do sedaj ko je ura pol 6 sploh še ni zbudila. Sm jo vmes že 2 xprevila, ker sem jo hotla podojit, pa se je hotla kao neki zbujat, vendar je takoj nazaj zaspala. A mislite, da je kaj narobe če tako dolga spi, pa brez dojenja. Nazadnje sm jo nahranila v porodnšnici okoli 10 ure. hvala za nasvete. A se je lepo dojila v P, je pridobivala na teži? Paziti moraš da se redi, ker eni so taki zaspančki, da ne jejo potem so pa težave.
|
|
RE: spanje, spanje & spanje :) 2.5.2009 21:30:09
|
|
|
|
Tisana
|
Pri nas pri 16,5 mesecih ne prespi cele noči. S tem sva bila s partnerjem blagoslovljena od njenega rojstva samo 3 noči, ko je bila valjda "zadeta" od Panatusa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?