Anonimen -> RE: Žalostna! (23.4.2009 14:20:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83 IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83 Mojca345 ponavadi samo berem, tokrat pa moram komentirati tvoje izjave. Vsak mesec znova in znova upaš, da zagledaš tako željeni plus, že na začetku ciklusa si domišljaš najrazličnejše znake, ki bi ti pokazali, da je pa le uspelo, potem pa tak komentar. Že ob minusu na testu točimo solze. Ko pa vidiš tisti čarobni plus in veš da v tebi raste novo bitje je nekaj najlepšega za žensko. Potem tega več ni. Rada bi te videla v tej situaciji! Res! Divans1, žal mi je zate. Upam, da čimprej zagledaš en lep + in da srečno izpelješ nosečnost do konca. To pa ni bilo lepo. V bistvu še grše kot od mojce post[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Divans, jemlji to kot dogodek, ki te bo utrdil, ne pobil. Bo lažje. Pa optimistično naprej. Water illy, preberi prosim še enkrat kar sem napisala. Mojci345 sledim že en čas in z njo upam na plus - berem njene poste in sem na kratko napisala kako si ona želi otroka. Glede na njeno situacijo in željo po otroku, ne bi nikoli pričakovala takih besed. In še zdaleč, da bi ji želela kaj takega. Za mamico ni hujšega kot izguba otoka pa naj bo to le pikica. Verjamem, da če bi bila ona v taki situaciji bi čutila isto kot divans1. Ne jemlji moje besede za grde ker ni tako mišljeno, le od osebe kot je Mojca345 ne bi pričakovala takih besed. To je vse. Divans1, ne jemlji takih besed k srcu. Želim ti vse dobro. Water lily,mislim,da si narobe razumela,je res,da se lahko bere na dva nacina.Jaz si razlagam,da bi Pikapoka "rada vidla"kako bi Mojca reagirala ob splavu v 5t,in ne,da bi jo rada vidla v tej situaciji. Ceprav,jaz Mojcin prvi post razumem bolj kot pomoc in ne napad.
|
|
|
|