|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žalostna!
21.4.2009 10:07:26   
divans1
Punce, hvala vam, ker ste me spodbujale, ampak spet se mi ni izšlo. Včeraj sem morala ostati v bolnišnici, ker mi hormon ni naraščal tako kot bi moral in sem morala na čiščenje. Zdej sm prišla domov. In že drugič se mi je ponovilo isto. S tem da sem lani začela krvavet, zdj pa nč ne krvavim, samo hormon mi zraste samo do 180 in potem pikica neha rasti.... Ful sm žalostna in obupana in  sploh ne vem kako naprej.... Prvi splav sm mela, ko sm bla noseča 5 tednov in 1 dan, zdj sm bla pa noseča 5 tednov in 6 dni!user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žalostna!
21.4.2009 10:13:12   
misk2
divans1....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!     zelo mi je zal.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2009 10:14:21   
Pupa83
Joj, kar solze so mi "prišle" v oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2009 10:20:58   
beba75
divans1....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!     zelo mi je zal.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni je zelo žal. Ker ti drugače ne morem pomagat , sočustvujem s tabo in mislim nate.

< Sporočilo je popravil beba75 -- 21.4.2009 10:22:08 >

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2009 10:23:50   
T1979
Divans žal mi je. user posted image

user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2009 10:28:42   
T1979
Divans, a so pri tebi delali slikanje HSG in laparoskopijo, mogoče imaš kje kako pregrado?

user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2009 10:29:30   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2009 10:30:26   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je da moraš to prestajatuser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2009 10:37:00   
BarbiG
Divans žal mi je, da se je tako končalo. Podobno je bilo tudi pri moji kolegici, ki pa je po pravilih našega zdravstva, morala prestati še tretji splav, da je bila upravičena do genetskih preiskva, kjer so potem ugotovili, da je nosilka genetske motnje in ji priporočali postopek umetne oploditve s preverjanjem zarodkov pred vstavitvijo v maternico glede genetike. No ampak potem je zanosila v četrto in je bilo vse v redu. Njena punčka gre sedaj proti tretjemu letu, so ji pa zdravniki rekli, da obstaja verhjetnost, da bo prej ali slej z zarodkom v se v redu, samo vprašanje psihe pa je, koliko je oseba sposobna prenesti teh razočaranj. Tako da mislim, da bi bilo tudi pri tebi in možu mogoče pametno narediti genetske preiskave.

Sicer pa ti pošiljam en močan user posted image . user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2009 10:41:41   
aqua77
user posted image user posted image user posted image  žal mi je.... user posted image user posted image user posted image  bodi močna....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2009 10:43:50   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2009 10:45:01   
divans1
Ej lani ko sm mela ss, so mi v Trbovljah delali hsg-slikanje maternice in so rekli, da ni nobenih večjih nepravilnosti, zdj če je pa kakšna manjša pregrada, pa še zdj ne vem.....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2009 10:54:22   
murkica
Žal mi jeuser posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2009 11:00:21   
kejti

divans pojdi po še kakšno drugo mnenje, mogoče pa res imaš pregrado.
Glavo gor!!!user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2009 11:02:02   
Rakica_80
Divans1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.4.2009 11:08:46   
LUNA83
user posted image user posted image user posted image  

Čakamo +

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2009 11:10:09   
barvar
Joj Divans kako mi je hudo zate user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=smiley31.gif ]. Drži se in ne obupat!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.4.2009 11:24:40   
zaljubljena23
Divans, zelo zelo mi je žal, da te je doletela takšna usoda ponovnouser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.4.2009 11:25:54   
bellissima
en velik user posted image zate in kar pogumno naprej. Vse se enkrat uredi, boš vidla!user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.4.2009 11:49:14   
Maisha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.4.2009 11:56:42   
talika81
divans, en velik user posted image  samo zate ...  tako kot je že ena rekla, upanje umre zadnje in to naj te vsaj malo potolaži ... user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.4.2009 12:13:02   
S*
divans hudo, user posted image   user posted image   user posted image . Resnično mi je žal zate, nomam beseduser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2009 12:23:32   
ursa30
ojoj, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.4.2009 12:53:39   
*kinnie*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.4.2009 13:33:40   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Punce, hvala vam, ker ste me spodbujale, ampak spet se mi ni izšlo. Včeraj sem morala ostati v bolnišnici, ker mi hormon ni naraščal tako kot bi moral in sem morala na čiščenje. Zdej sm prišla domov. In že drugič se mi je ponovilo isto. S tem da sem lani začela krvavet, zdj pa nč ne krvavim, samo hormon mi zraste samo do 180 in potem pikica neha rasti.... Ful sm žalostna in obupana in  sploh ne vem kako naprej.... Prvi splav sm mela, ko sm bla noseča 5 tednov in 1 dan, zdj sm bla pa noseča 5 tednov in 6 dni!user posted image user posted image user posted image user posted image

divans1, za moje pojme če ne bi tko podrobno gledala vse te dneve bi ti bilo lažje. koliko izmed nas je najbrž že splavilo, nevedoč. pa ker nismo vedele se nismo sekirale. 5 teden ni še otrok, je embrij. za grahek velek. ne moreš ga objet, ne čuti ničesar. samo ti si paraš živce za brezveze. Pa tudi ni za 5 tednov še sploh velik. Ker računaš od zadnje M. Spočetje je bilo pa kasneje. Potem si bila noseča nekje 2 do 3 tedne v resnici. Ravno toliko, da je začel hormon rast. Zakaj ne moreš dodobra počakat, ko se pričnejo slabosti, ko se telo začne pripravljat, spreminjat ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?