Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 10.7.2009 11:20:00
|
|
|
|
lenna
|
Tudi jaz se odločam o nakupu njihovih plenic, in me zanima ali je katera že poizkusila njihove plenice iz bambusovih vlaken - TotsBots - Easyfit. Kollikor vem še niso prav dolgo na tržišču. Vsaka informacija bo zelo dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 11.7.2009 22:30:59
|
|
|
|
zoga08
|
Hoj, tudi sama sem se navdušila nad pralnimi plenicami (Wonderoos) in mi jih je prinesel brat za darilo ob rojstvu hčere. Sedaj me pa zanima, če jih lahko uporabljam glede na to da moram široko povijati zaradi kolkov. Ter še vprašanje kje se kupi plenične predloge. Hvala vam za odgovore.
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 12.7.2009 5:32:22
|
|
|
|
darjussa
|
Mislim, da jih lahko, ker so precej široke. Najbolje pa je, da vprašaš kakšnega pediatra. Tudi jaz sem si jih nabavila...le še malo je treba počakat na našo štručko.
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 12.7.2009 5:44:51
|
|
|
|
sonček33
|
zoga na prvo vpr. ne vem odg, čeprav se mi zdi, da sem nekje nekoč zasledila, da so te pelnice primerne tudi za tiste s široki povijanjejm, plenične podloge pa dobiš v BC na kolutu po 100kom
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 13.8.2009 8:48:40
|
|
|
|
midvasva
|
lenna - Naročili smo mali set plenic Totsbots, da jih pretestiramo. Ne premočijo, bambusova vlakna so zelo vpojna in ni problemov pri gibanju. Pri nas so se izkazale za zelo dober nakup in jih bomo še nekaj dokupili.
|
|
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 21.8.2009 16:25:41
|
|
|
|
darjussa
|
Zanima me na koliko časa previjate oz. ste pri 1.mesečnem otroku (čez dan), z plenicami woderoos?
< Sporočilo je popravil darjussa -- 21.8.2009 16:32:21 >
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 15.6.2010 19:25:28
|
|
|
|
petrolejka
|
Iz česa je notranjost wonderoosk?
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 25.6.2010 22:51:25
|
|
|
|
tinec78
|
Oj, Jaz sem ga na začetku do 7. meseca na 3 ure, zdaj ga lahko pustim tudi dlje če je že sila... mi pa do enega 6. meseca wonderoos sploh niso odgovarjale, je bil vedno moker, zdaj so super. lp Tina
|
|
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 16.9.2010 21:49:28
|
|
|
|
midvasva
|
Notranjost je iz poliestra - zelo mehka, prijetna tkanina, zgleda kot flis.
|
|
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 17.9.2010 12:37:39
|
|
|
|
ozzi
|
pozdravljene! Ze kar nekaj časa razmišljam o pralnih plenicah vendar se nikakor odločit. Saj to pranje v pralnem stroju vsake 2 dni bi še mogoče šlo-čeprav ga sedaj perem 1x na teden, ker sva sama z možem ampak me zanima naslednje. naš sinek bo z 11 meseci začel obiskovati vrtec in ne vem kako potem zgleda to previjanje v vrtcu. Ali jih znajo uporabljat, kam jih odlagajo, kolikokrat ga bodo preoblekle? A ma katera s tem izkušnje? Kje jih pa lahko kupim za probo? Pa kaj moram točno kupit ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2010 23:58:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pralne plenice Wonderoos 3.11.2010 12:44:57
|
|
|
|
navis
|
Tudi jaz uporabljam plenice Wonderoos že kakšen mesec, vendar nisem ravno zadovoljna z njimi. Tudi če imam dvojni vložek, jih ne morem uporabiti čez noč. Po kakšnih dveh, treh urah mi namreč premočijo, in sicer spredaj pri nogicah, tako da moram vedno, ko zamenjam plenico, fantička tudi preobleči. Je res, da nas dvomesečni fantič tudi veliko lula, ampak sem mislila, da bi morale vzdržati. Ali ima še kakšna podoben problem? Ali ima kakšna nasvet, kako preprečiti to uhajanje, bolj kot toliko pa ga tudi ne morem stisniti.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?