IsabellaLana -> RE: Kljub mladosti bomo mamice :) (9.10.2009 13:12:49)
|
Oila punce!!! Res se že kar nekaj časa nisem javila...Imela sem ogromno obveznosti, vmes sem se zaročila z mojim dragim, pa še veliko drugega. Malo mi je uspelo prebrat za nazaj, vse pa ne. Čestitke vsem novim nosečkam, "starim" pa vse najlepše. Priznam pa, da nisem mogla mimo par postov od ene uporabnice. Biba88, malo me je zmotilo tvoje razmišljanje o tašči, o tem kako je "zlobna", kako ti hoče samo slabo in se ne veseli otročka ipd. Res je, da ne vem kako je v resnici, ampak to kar bom povedala tudi ni napačno. Morda je tvoja tašča res zoprna, ampak IMA POPOLNOMA PRAV, ko ti je povedala, da je za otroka potrebno imeti denar in vsaj najosnovnejše zagotovljeno. Noben še ni preživel samo od ljubezni in ona to najbrž ve, glede na to, da je to že dala skozi kot mati. In tale tvoja sovražna nastrojenost do nje je pretirana, prov lahko se razbere, da se tudi tebi ni ravno ljubilo vlagati v vajin odnos. Seveda se veseli vnučka/vnukinje ampak ve tudi kaj otrok prinese s seboj, zaveda se, da če nimaš denarja, mu ne boš mogla nuditi vseh potrebnih, otrok pa veliko stane in zahteva. Poskusi tudi malo skozi njene oči pogledat in mogoče pomisli kako bi ti odreagirala v njeni situaciji...Nikoli ne veš, kakšnega partnerja bo tvoj otrok pripeljal domov...Mogoče biš pa ti sama čez 20, 30 let isto trobila svojim "tamladim".
|
|
|
|