Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.8.2009 21:06:16
|
|
|
|
pinky86
|
Ojla sajablue pozdravljena med nami Moja izkušnja: končana klasična gimnazija, želja po delu v vrtcu, v enem letu sem opravila prekvalifikacijo, se zaposlila in zdaj izredno študiram (še en letnik me čaka + diploma seveda) ...s fantom sva v najemniškem stanovanju (k sreči z zelo ugodno najemnino), tudi on je redno zaposlen, zaročena sva že pol leta in imava povsem odprte plane kar se poroke tiče...ko bo možno in v obsegu, ki nama ga bodo finance dopuščale...jaz bom zadovoljna tudi v najožjem krogu družine v bližnji prihodnosti načrtujeva tudi nakup stanovanja (ko bova zmožna vzeti en resen kredit, čeprav se da po tanovem dobiti stanovanjski kredit tudi s pogodbo za določen čas, sem izvedela ta teden, se bova šla drug teden malo informativno na banko pozanimat) ... in zdaj sva tukaj, z željo po , ki upam da se nama bo kmalu izpolnila, tako kot tudi vsem borkam tukaj naokrog LP
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.8.2009 21:09:24
|
|
|
|
sajablue
|
Hvala za lep sprejem! Ja, midva sva zaročene od oktobra lani, poroko si res želiva. Stanovanje v najem pa upam da najdeva čez mesec ali dva... Včasih se sprašujem čemu takšna velika želja in gorečnost po otrocih in poroki, ko pa vem da bom dragega imela vso prihodnost ob sebi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.8.2009 21:35:40
|
|
|
|
pinky86
|
Sajablue, jaz menim, da je zelo pomembno da o vseh teh zadevah razmišljata, da se o njih pogovarjata...da uskladita svoje želje s trenutno situacijo in pretehtata razne možnosti, potem sčasoma bosta začutila kdaj bo pravi čas za vaju in za poroko in za novega člana...saj ne ustreza vsem ravno ob istem času...čas je tako ali tako tak relativen pojem in prirediš si ga sebi v prid. Gorečnost želje bi pa jaz pripisala vsem čustvom, ki jih čutiš do svojega dragega in seveda je to nekaj zelo lepega. Ne prehitevaj se, bodi sigurna, razmišljaj...poleg tega pa tudi ne odlašaj predolgo, poslušaj svoj srček in imej se rada
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.8.2009 21:38:53
|
|
|
|
sajablue
|
hvala pinky86!! Vse to imaš prav. Problem-največji, pa se mi zdijo moji starši.... Ne bi bili ravno veseli vsega tega.... Sploh še ne zdaj, ker študiram.... Res pa je, da sta imela mene pri 21-ih letih.... Vendar je bil spodrsljaj a vseeno sem 6,5 let kasneje dobila še sestrico in smo srečna družina in nam nič ne manjka....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.8.2009 22:47:31
|
|
|
|
pinky86
|
hmmm ja to te lahko zelo obremeni, če ne najdeš podpore pri starših, ampak vseeno si TI gospodar svojega življenja in seveda znaš tudi odgovorno sprejemati posledice odločitev. Prav in pomembno je tudi, da diplomiraš, saj ti znanja navsezadnje nihče ne more vzeti, pa tudi ti se boš predvidevam da, potem počutila bolj sigurno ane...drugače pa je najbolj pomembno, da zdaj s svojim dragim držita skupaj in upam, da najdeš pri njem vso podporo, ki jo rabiš Drugače pa sem tudi jaz presenetila svoja starša pri njunih 19h, in to je bil kar velik šok za stare starše...od mami so še dokaj razumevajoče sprejeli moj prihod, od očija pa khm khm babi je baje rekla, da ne želi imeti nobenega opravka z mano in da je nasploh zelo razočarana nad njima in potem, ko me je prvič držala v rokah, se je seveda čisto stopila na koncu je bila celo zelo užaljena, če me mami že nekaj časa ni prinesla na obisk hahah kakšna ironija - tako da mislim, da to naj te nič ne skrbi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 8:21:42
|
|
|
|
arupnik3
|
sajablue dobrodošla ja jst sm se poročila pri 19 zdej sm že 2 leti poročena in imava skoraj 9 mesecev staro hčerkico kako nama je ratalo preprosto ne vem delala sem med vikendi in med poletnimi počitnicami mož je redno zaposlen že dolgo časa (star je 29) kupila sva nov avto (leasing) vzela sva stanovanjski kredit ker še nekaj zidava (podstrešne sobe) sva v svojem stanovanju v hiši pri tašči in tastu -zase ja pa poročila sva se (120 ljudi) tko da sva preživela mislem da najhujše stroške aja pa šolo sm naredla samo srednjo poklicni V. stopnjo študirala nisem in zaenkrat tut nebi mogla (hčerka)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 11:03:58
|
|
|
|
sajablue
|
Oh ja maš prav!!! Kaj pa vem... Vem da se vse na koncu dobro razplete-vsaj pri nas si drugačnega scenarija ne bi mogla niti predstavljati..... Moram rečt da mi je malo okrepilo mišice vse tole in menim da sem bolj močna-again!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 11:29:05
|
|
|
|
BabyKitty
|
No da se vam po dolgem času malo javim... Mateja4 še enkrat čestitke, imaš srečo, da je šlo tako hitro samo škoda ker ni bilo očka zraven lucy86 držim pesti za izredno lep porod in popolnega dojenčka tinncyka upam da uživaš na morju nincy29 držim pesti za ampak z znaki se ne obremenjuj Lun1ca hvala za pomoč pri seznamčku lenčy čestitke sej veš... foušija me daje sajablue dobrodošla med nami finance bodo že... če ne z lepa pa z grda pinky86 kaj sem ti rekla poslušaj ti dr. BabyKitty strokovnjak na vseh področjih ustvarjanja dojenčkov samo kovačeva kobila je še vedno bosa No drugače pa ta teden je bilo veliko novega KONČNO sva našla stanovanje in se bova lahko srečno zakreditirala do konca najinih dni selim se na gorenjsko AN upam, da bo uspelo... menstruacija bo prišla jutri vem, ker imam že 4 dni rjav izcedek tako, da ni več dvoma ker je identično kot prejšnji mesec... Samo še en teden delam potem se pa moram začeti doma pridno učiti in mi gre že rahlo na bruhanje (in ne kot znak nosečnosti)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 12:44:18
|
|
|
|
Lun1ca
|
BabyKitty ni panike, sej zdaj ti ga pa prepuščam spet, ker se morem malu učenju posvetit pol pa lahko spet zamenjama za kak tedn če želiš seveda. Aja pa pinky86 je še treba dodat.. In seveda dobrodošla ponovno med nami pinky86 no sej kot vidiš tut jaz nism najbol unčikovita pred učenjem, ker še vedno brskam po internetu in vse drugo, med učenjem. No ko bo pa en dan pred izpitom pol bom pa živčkala in paničarla kam je zgino čas tak hitro sajablue prvo da ti izrečem dobrodošlico Drugače pa tak kot so ti punce že rekle, vse nekak se pač izide..samo od sebe. Če si nekaj zares želiš pol se to zgodi.. no naj bi se. To so mi vcepli v glavo v enem dokumentarcu in isto imenovani knjigi (the Secret). Pa se mi zdi da zna bit kaj na tem (se splača pogledat) Mi2 z mojim sma se spoznala na faksu in on je sicer iz Ce jaz pa iz Mb. Jaz še imam do konca faksa par izpitov in računam da bom diplomirala z naslednjim letom.. seveda septembra da izkoristim status do konca. Moj pa končuje podiplomski študij in ma marca namen magistrirat. Zaposlen je torej samo on, jaz se trenutno posvečam izpitom. Imama pač to srečo, da on zasluži precej dobro oz. dovolj, da nama čisto nič ne manka. Selima se na svoje konec septembra (upama). Trenutno sem ga spravla iz Celja in sma pri mojih starših v hiški (namenjena je bla za vikend, pa smo ugotovili, da ni tak mala kot smo mislili, da bo). Živela boma pa v stanovanju, ki je pač moj dom že od rojstva, kjer smo s starši prej bili. Pač je tu tut ta sreča da nismo nikol bli podnajemniki in ne bo se slišalo lepo, ampak je tu prav super da sem edinka. Stanovanje si morama samo urediti po svoje in dosti stvari se že dobi prav lepih in poceni ali pa vsaj na ugodne obroke.. Večino pa boma naredila sama (sestavla dnevno, moj zna polagati ploščice, prebarvala vse) in tukaj veliko prihranila. Trajala bo bolj dolgo, pa vendar počasi se daleč pride. Avto tut imama (na leasing) in ker imama vse kar potrebujema se je rodila tudi zamisel za . Sploh se ne sprašujema, da ne bi zmogla... In prav lepo bo najinemu , ko bo privekal na svet. Imel bo npr. super starša , ki ga bota mela zelo rada in mu nudla tisto kar potrebuje. Tut moja2 nista nikoli imela nekih velikih dohodkov, pa smo si s krediti in podobnim ustvarli kar veliko in nikoli mi ni prav nič mankalo. Nek načrt si morš ustvarit pa se da.. Aja.. no pri nama ne bo poroke... Vsaj zaenkrat še ne.. Niti nisma zaročena ali karkoli.. No zdaj sm se razpisala ja.. zdaj se pa lahko grem učit.. mogoče
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 13:12:41
|
|
|
|
sajablue
|
Hvala za odgovor.... Očitno je pri nama res problem le denar.... Kar pa me jezi ko strela :( Sej ne da nimava dovolj... Vendar on ima službo ki je trenutno za določen čas, jaz pa kar dobim preko študentskega servisa..... Sicer pa priznam, da če bi se našlo kako mini stanovanje-ugodno seveda, bi nama tak al tak vse zneslo.... Ah, saj ni nihče prepovedal sanjariti ane?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 13:41:45
|
|
|
|
Lun1ca
|
sajablue čakat službo dan danes, ki bi bla za nedoločen čas.. je nesmiselno. Ker lahko čakaš 10 let. Vedno manj bo tega, počasi pa sploh več ne. Moj je tut zaposlen oz. dela preko študenta, ker je redni študent podiplomca. In če se boma skos 'grizla' kaj pa bo.., kaj pa če..., ipd. ne boma prišla nikamor. Je pa res da ko naredi magisterij dobi tut službo, ampak seveda za določen čas.. Malo se pogovorita kak pa kaj, preštudirajta stvari. Pomembno je da se pogovarjata o takih stvareh, potem se pa lahko tut kaj odločita. Držim pesti za vaju
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 13:47:31
|
|
|
|
sajablue
|
Maš popolnoma prav.... Se mi zdi da se veliko o tem pogovarjava pa vedno prideva do zaključka, kaj bo, če greva lepo v najem in potem on izgubi službo oziroma mu ne podaljšajo za določen čas.... Tu se pa spet vse zaustavi. res da je profi v športu in tudi dobi nekaj malega od kluba, kjer še dodatno nekako služi.... Vendar samo z eno tako plačo bo vse skupaj nemogoče.... Kakorkoli že, pravijo naj pustimo času čas, vendar pa se ne strinjam, da lahko vedno na vse samo čakaš!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 14:21:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
Meni so vedno govorili sve se može kad se mora torej vse se da... Mi2 nimava ravno idealne situacije ampak bo že... Moj je sicer zaposlen redno, za nedoločen čas, v državni službi in ima zraven še podjetje preko katerega bom tudi jaz začela delati proti koncu septembra. Ampak saj veste kako je s privat podjetji... danes je posel... jutri pa mogoče ne več. Zaročena sva že skoraj 3 leta in skrajni čas je bil, da se odseliva na svoje... Kredit naju bo prišel 400 EUR mesečno, kupila pa bova 60m2 veliko stanovanje (izračunajte koliko je to ceneje od najemnine ). Potrebno ga bo še malce izpiliti in dodelati pa bo... Poroka bo pa tudi prišla sčasoma, ampak poroka v stilu kje lahko podpišem in to je to brez kakšnih groznih fešt in preseravanj, mogoče pa celo poroka na kakšnem Fidžiju odvisno od financ ampak definitivno brez familije sva si pa že lani za božič zastavila cilj, da bova naslednji božič preživela na svojem in kot kaže nama bo uspelo Lun1ca te prosim, da me kdaj malo nadomeščaš nevem če bom še toliko tukaj... vas bom prišla bolj na vsake toliko malo pogledat... se morem malo odzasvojiti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 14:42:36
|
|
|
|
elanor
|
sem vas prišla malo pozdravit... kako ste? jaz sem dobila m, ki je tudi že mimo...je bila pa zelo čudna - samo temno rjav izcedek, nič krvi, trajal je samo 3 dni... zdej pa ne vem ali je bila to pač navadna m, ali ne... testa nimam pa nobenga doma da bi ga naredila za vsak slučaj...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 15:45:54
|
|
|
|
elanor
|
pa za seznamček - naslednj ne pričakujemo 9.9. lep datum...upam da bo prinesel srečo :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 18:32:54
|
|
|
|
Lun1ca
|
KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE MENSTRUACIJE NE PRIČAKUJEMO tix 08.08. 20 let 1.krog KR sa5i 14.08 20 let 2.krog MS dalilah 10.08. 22 let 5. krog LJ Lun1ca 17.08. 21 let 1. krog MB nincy29 18.08. 18 let 2. krog GO Patrishka 20.08. 23 let 3.krog LJ kkkkk 29.08. 20 let 3. krog Kamnik BOSTINA 29.08. 25 let 7. krog CE patella 30.08. 23 let 3. krog LJ sunshine84 xx.08. 25 let 5. krog KR kago xx.08. 25 let 6. krog ? BabyKitty xx.08. 20 let 6. krog ? katix xx.08. 20 let 5. krog ? IsabellaLana xx.09. 25 let 3. krog NM elanor 09.09. 21 let 4. krog Primorska pinky86 20.09. 23 let 1. krog Litija NOSEČKE M1987 12.08.2009 21 let LJ lucy86 14.08.2009 22 let SG jasmina in tadej 05.09.2009 22 let Slo. B Tamika87 07.09.2009 21 let MB litlleMiss 07.09.2009 18 let Ptuj jancyika 12.09. 2009 19 let Slo. B Sasy 20.11. 2009 20 let LJ tinncyka 12.01 2010 19 let CE Anneri 23.01.2010 25 let MB P1ka23 18.2.2010 23 let Portorož egleria 16.1.2010 20 let Velenje kemo 19.1.2010 23 let Celje Zvezdici 24.3.2010 21 let LJ Chi_Pita 05.04.2010 23 let Izola lenčy XX.04.2010 ?? ?? MLADE MAMICE *** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) ***Snoppyka (1. pri 18. letih)*** (2009) ***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) *** pondelak (1. pri 19. letih) *** (2009) *** zoja10 (1. pri 22. letih) *** (2009) *** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) *** Pikica5 (2. pri 21. letih)*** (2008) ***arupnik3 (1. pri 20. letih)***(2008) *** Ploha ( 1. pri 21. letih) *** *** angel_rebelde (1. pri 19. letih) *** *** petra88 (1. pri 20. letih) *** *** pikica36 (1. pri 18. letih) *** *** čebelica01 (1. pri 20. letih) *** Kljub mladosti bomo mamice song Mlade smo, polne energije, čakamo, da se nam odkrije. Da nam bo čimprej uspelo, vsak dan veselo . Mlade nosečke se veselijo, saj kmalu svojo pikico dobijo. Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, da zagledamo nepozaben. Nekatere med nami pa so že mamice, pomagajo nam lajšati naše težavice. Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, mamice pa nam pomagati hitijo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 19:58:03
|
|
|
|
sa5i
|
Pozdravljene vse nove in seveda tudi vse "stare" Saj nevem kaj bi rekla, moje M ni bilo ker sta se prikazale . sicer zelo bleda črtica kajti tudi od zanositve res ne more biti nevem koiko časa a sta čisto pravi. Še kar nisem dojela in nevem kdaj bom vse se mi le smeji. Nevem kaj naj dodam še, vse ste super lep večer
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.8.2009 21:35:03
|
|
|
|
donna22
|
Čestitke novim Ta mesec pa je uspešen - naj bo še več takih
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.8.2009 9:19:30
|
|
|
|
nincy29
|
hey hey...vidim da ste med vikendom use na forumu bile jaz pa sem učiri cel dan "lenarila"... ah jaja moram priznat...učiri me je moj vprašal če bom kaj hmalu test delala in če ga doma imam,pa sem mu rekla da nič doma nimam pa sva do dežurne lekarne zavila pa sem check it kupla(naj bi že 3 dni pred izostalo men. pokazal)...in ne bi bla jaz ane..test sem naredila okol 3h sicer sem pred testom 3 kozarce soka spila..ampak test je bil zeloo negativen naj povem da še usi znaki ki sem jih prejšni tedn mela so izginili... izcedka ni prav nič,joškice so se mi vrnile na prejšno velikost,ok učiri me je še mal v križu špikalo.danes več nič. ah kaj čmo.počakamo do torka da vidimo kaj dan prinese...ampak filing imam da ta mesec nebo nič s . čeprav se mi zdi fuul čudno...2 dni pred ovulacijo sva pa na dan ovulacije..jao jao...pa itak prva 2,5 tedna po menstri sva vsaki drugi dan..jao jao lp,nina
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.8.2009 11:18:28
|
|
|
|
arupnik3
|
vsem ki upate ne obupat lepa nedelja se nam obeta grem na en piknik ..... lepo bodite pa se slišmo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.8.2009 18:53:36
|
|
|
|
BabyKitty
|
sajablue na starše se ne oziraj... staršem je hudo ko greš od hiše-a potem to pomeni, da moraš biti do konca življenja doma? Delaj to kar ti čutiš ne kar bodo rekli starši. Pri meni je npr. tako da je moja mati dobesedno zmešana, ne mara ne mojega fanta in skoz deli noro pametne nasvete o moških (je seveda samska), oče (pri katerem živim in me je tudi vzgajal) pa že od nekdaj pravi: "tvoje življenje je in delaj z njim po svoji pameti, če me rabiš pa veš kje sem". Ne bo mu všeč, da se selim, čeprav tega ne bo povedal, ker bo ostal sam, namreč že 10 let živiva sama, ampak če gledam potem s tega vidika, da se mi bo smilil ker bo ostal sam doma potem sem lahko doma do smrti. elanor kaj pa če bi vseeno še en testek nardila z avsak slučaj... nevem sama ga verjetno bi... sa5i česttttiiiiiiiiiiitttttttaaaaaaaaammmmmmmmmmm nincy29 ne bodi tako neučakana, tudi če zadaneta ovulacijo in takrat cele dneve seksata k zajca je še vseen samo 20%-25% možnosti da se kej prime, seveda če je z obema vse supr vredu... tko da relax! Drugače sem pa danes kot pričakovano dobila svojo pa čeprav imam vse žive znake, ampak sem že cel teden vedela da ni nič. Hočem reči samo to, da so te znaki larifari... prsi me bolijo kot hudič, bradavičk se dotaknt ne morm, rahlo slabo mi je ipd. tko da...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.8.2009 7:31:24
|
|
|
|
nincy29
|
puncee kar nemorem verjeti!!DANES SMO PRIDELALI RAHEL PLUSEK!!ponovim vajo čez kakšna 2 dni...menstra more itak komaj jutri prit
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.8.2009 7:43:34
|
|
|
|
arupnik3
|
nincy29 držim pesti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.8.2009 8:04:02
|
|
|
|
nincy29
|
hvala arupnik3! črtica ni tako intezivna kot tista zraven ampak je lepo vidna..zdaj sem mojemu povedala in me je tak stiskal in bil vesel..do sape ni prišel ko sem mu povedala.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.8.2009 9:45:57
|
|
|
|
arupnik3
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?