Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:06:28
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
No,5ka je na koncu,ker sem po porodu dopolnila 22,samo to se ne steje
lahko te pa vseenop štejemo zraven ker si bila stara 21 let ko si prvič rodila in nam boš lahko dala iz prve roke kakšen nasvet če ga bomo potrebovale!!
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:08:50
Kerensa*
Aj, aj, aj... ste me spomnile, kako je bilo zame prvič, ko sem rodila 14 dni pred svojim 19-im rojstnim dnevom.. aj, aj, aj... zdaj sem pa že staaaraaa.
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:13:27
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
No,5ka je na koncu,ker sem po porodu dopolnila 22,samo to se ne steje
lahko te pa vseenop štejemo zraven ker si bila stara 21 let ko si prvič rodila in nam boš lahko dala iz prve roke kakšen nasvet če ga bomo potrebovale!!
Ja seveda,ni problema...ce bom vedla,z veseljem pomagam
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:15:45
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
tenutno sve 19 in 20
No,pol sem pa mal prestara . Sem pa imela prvo punco z 21imi leti in ni bilo prav nic prezgodaj.Se mi zdaj fino zdi,ko je ze tolk velika in tudi ona ima mlado mamico.Pri drugi,ki se nima eno leto,bom pa majcken starejsa...Pa srecno punce .
eh kolko si pa potem mlada! seveda nisi prestara! tudi dobri komplimenti so dobrodošli in seveda napotki!!
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.4.2009 0:25:52
BabyKitty
Aj, aj, aj... ste me spomnile, kako je bilo zame prvič, ko sem rodila 14 dni pred svojim 19-im rojstnim dnevom.. aj, aj, aj... zdaj sem pa že staaaraaa.
Pa je bila dobra izkušnja? Vprašam, ker me zanima kako ste se soočale s problemi, ki jih to prinese (starši, služba, stanovanje, finance,...)
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.4.2009 0:26:10 >