emibu -> RE: Kljub mladosti bomo mamice :) (3.4.2010 16:29:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: emibu ja to je res,sam moreš upoštevat da samohranilstvo se dokazuje,preverjajo,in ka potem če te dobijo pa morš use vrnit? ne hvala..rajš usak mesc malo manj kot pa pol ena bomba za nazaj vrnt.. Ni neke pravne podlage, da bi lahko nekdo to prišel k tebi domov to preverjat. Lahko te pa pokličejo na razgovor, če bi kaj posumili. Jaz niti okoli nisem razglašala, da sma narazen prijavljena, ampak ve to samo nekaj ljudi. Niti sosedi ne vejo, tak da me tudi ne bojo šli prijavljat - ker tega ne vejo. Meni je blo tudi par evrov gor ali dol, pa ni ... Sploh če nima tvoj neke vau plače - ker stroški življenja so veliki, pa če si hočeš še kaj privoščit ... Poleg tega imam jaz, ki sem rada neodvisna, zelo rada to, da imam svoj denar, da ne rabim za vse razlagat, in pri tem mi je potem med 450 eur in 500 eur velika razlika ... Ker od tega mi gre 150eur samo za tekoče stroške. ubistvu,dobijo nlog kot za preiskavo nevem doma in imajo pravico da te o tem prej nič ne obvestijo! so imeli pri sosedih podoben primer ko so jim prišli preverjat poleg usega izplačanega denarja 18 mesecev niso bili upravičeni do DSP-ja in pa še poravnat so mogli stroške preiskave (ki niso bili glih nizki) tak da jst se nebi hecala s tem,je res da sto jih bo odletelo 101 pa bojo našli..sicer pa usak po svoje Ne moj nima sploh plače! oba sva študenta živela bova od DSP ki bo znašal 450 eur in dveh štipendij ki skupaj znašajo prb 300 eur smo pa še v isti hiši čeprau boma v ločenem gospodinjstvu imajo nekako položnice razdeljene in so nama to nekak na svoje rame uzel itak bova pač porabla ampak v svojem štuku ko pa prideva do svojega kruha potem pa svoj števec in svoje položnice..Vem pa da so stroški ampak veš kaki so šele lahko če se kaj zaserje?
|
|
|
|