Lun1ca -> RE: Kljub mladosti bomo mamice :) (15.12.2009 16:17:27)
|
ojoj punce jaz vas sploh ne dohajam več [sm=smiley36.gif] same klepetuljice! No pri meni še vedno ni nič novega.. G še žal nisem mela časa poklicat, tako da bom to storila ju3. Kr tale moja [sm=hudicek1.gif] me prav ob živce spravlja. Danes je 46 dan mojega cikla.. svašta! Drugače sem pa bla pridna sem včeraj že zvedla rezultate iz petkovega kolokvija. Sm pisala kar 91%.. moj drugi najboljši rezultat v celi karieri študija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tak da sm se mogla mal pohvalit ja. Danes je v stanovanju vodovodar dokončal svoje delo, ju3 je menda pavza v četrtek pa mi že pridejo porihtat stene, da se lahko začnejo polagat ploščice in da se počasi zmontira tuš kabina, umivalnik, itd. Danes teden pa mi že celo pridejo nardit tudi nove okne [sm=bravo.gif] Nisem si misla da boma z dragim to dočakala že pred prazniki. Komaj čakam da se moj domek dokonča, ker sem že včasih prav izčrpana. Kak more bit šele utrujen moj dragi, ko ma šiht pol pa še cele dneve po stanovanju dela.. Tako da sma se zdaj že fiksno odločla da boma novo leto preživela v najinem novem lepem domeku [sm=smiley1.gif] Čeprav še brez pohištva v dnevni (tega boma namreč nardila januarja), ampak glavno da mama kavč pa tv [sm=smiley36.gif] No zdej sm se tu mal razpisala, zdaj pa grem še hitro na fb farmo poklikat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|