jen -> uvajanje goste hrane in sprememba blata (11.5.2005 21:29:57)
|
punce živjo. naša punca bo 15 stara 5 m. 14 dni že počasi uvajamo hrano, a moram priznat da ne preveč uspešno. začela sem z riževo kašico, ki jo sedaj dobi v večernem obroku, pije jo kar po flaški, ker po žlički ne bi pojedla skoraj nič. dobra lastnost tega je spanje celo noč in sicer od 20.00 do 7.00 zjutraj :bravo:. dala sem ji tudi že jabolčno kašico, danes pa še bananino. potem mislim začet s korenčkom itd. do 6m sem rekla, da ne bom tako intenzivno, kasneje pa malo bolj. imam pa dva problema. prvi je ta, da po žlički ne poje skoraj nič. usta ima trdno zaprta, oz. dovoli, da ji dam hrano v usta potem pa jo z velikim zadovoljstvom izpljune in dela khhh. skratka reži se mi v obraz:(. kakšen dan pa je z veseljem.drugi problem pa je ta, da je prej ko je pila le mleko imela rumeno redko blato, včasih malce zelenkasto, sedaj pa po sadju dobi zelo zeleno blato, ni pa zelo tekoče. zdi se mi, da ni driska, ker jo je enkrat imela in je smrdelo ko vrag, pa na rjavo je potegnilo. danes, ko sem ji prvič dala banano pa je bilo blato zeleno, noter pa so bile ene črne nitke. kaj bi to blo en sam vrag ve. izgledalo je kot, da bi bile tiste nitke, ki so v banani. sem pa banano zelo pretlačla. ali je imela katera podobne izkušnje, kakšno blato naj bi bilo normalno? ali em prehitro začela z gosto hrano in jo telo zavrača. mala se drugače počuti super, je zelo živa jaz pa iz dneva v dan bolj zaljubljena lep pozdrav vsem jen in :duda:hana
|
|
|
|