Vijoličarka -> RE: Kako bi odreagirale? (20.4.2009 19:19:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina kot sem razbrala iz vseh odgovorov,po nepotrebnem delam paniko,je treba sprejet tak kot je in marsikaj požret,ker sem lahko sploh srečna da imam baby varstvo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne, iz mojega odgovora ne izhaja tak oster zaključek. Tašča ga je po moje 'pokronala', ker ali sama ni vedela, ali naj gre s tamalim v šolo ali ne in je cincala tako dolgo, da je tebe spravila v zadrego. Možno je pa tudi, da ji je tamali prepozno povedal, pa tašča noče, da bi zdaj njega krivili. Občutek imam, da je tašča v zadregi, da je hotela na vse konce dobro in dostikrat se potem take zadeve malo sfižijo. Tašča mogoče nikoli ni hodila v službo, morda pa je, a je že dolgo tega in si sploh ne predstavlja, kako je danes marsikje 'vse na nož' in 'na knap'. Povej ji, da si vesela, da vam pomaga iz zadrege in jo prosi, naj drugič take stvari prej pove. Ima polno pravico, da pač uredi svoje stvari, kadar jih mora, samo vidva imata potem velike težave v službi.
|
|
|
|