oka -> RE: Tašča mi gre na živce! (20.4.2009 11:31:16)
|
dost mam, zakaj bi mogla komu razlagat o meni, tema je bila odprta z drugim namenom! A jaa, že razumem, tema je bila odprta z namenom, da se ti pridružimo pri pljuvanju čez tvojo tako grozovito in nemogočo taščo. Ma daj lepo te prosim, po vsem tem kar sem prebrala je tašča pri vsem skupaj še najmanjši problem. Prvo kot prvo, družba, ki ti da pogoj da lahko prideš v njihovo velecenjeno prisotnost le brez otroka ni vredna počenega groša. Ne vem kaj bi jih motil en mali štirimesečni dojenček, res ne. Tašča ni dolžna paziti tvojega otroka. To je le njena dobra volja, saj ima gospa tudi svoje življenje. Če si nesposobna pomisliti, da z otrokom pridejo tudi določena odrekanja in kriviš taščo zato, ker ne boš brezskrbno uživala na morju, potem draga moja lahko napišeš kar hočeš ampak deluješ zelo nezrelo in otročje. KOt moja štiriletnica, ki si želi igračo v trgovini in smo potem vsi grdi in nesramni, ker je ne dobi. Pa kolegico, ki ima že svojega otroka bi zavoljo svojega užitka še dodatno obremenila. Že mama in tašča nosita velko odgovornost pri skrbi za tvojega otroka, pričakovati od kolegice da bo zanj skrbela in prevzela vso odgovornost oz. na to samo pomisliti pa je naravnost bedasto in veliko pove o tvojem egoizmu. Kot da je otrok en predmet za katerega lahko skrbi vsak, ki ima pet minut časa in volje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Žal, pri zgražanju nad tvojo taščo se ti ne morem pridružiti, ker si srž problema samo ti oz. si si ga sama ustvarila s svojo nezmožnostjo sklepanja kompromisov in logičnega mišljenja, da ne rečem že z razvajenostjo.
|
|
|
|