Olivija -> RE: OWA-KUSTIK -mont.hiše (25.4.2009 23:58:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejkov owa-kustik, še ena firma za katero danes prvič slišim. Men je všeč samo hiša Atena 150. Si se mogoče že pozanimala glede cene pri njih - koliko pride izdelava "na ključ" (€/m2). Jaz imam izkušnje samo od Jelovice in Jutinga. Jelovica - nam ob povpraševanju sploh ni poslala ponudbe, zato se nismo z njo nič več ukvarjal. Izbrali smo pa potem cenovno najugodnejšega - Juting. Ob prvih pogovorih si ustvariš še razmeroma dober vtis o njih, a te to potem mine, ko se prične gradnja in ko stvari gredo proti koncu. Stalno moraš nadzirat, da delajo tako kot je bilo rečeno, da mora biti. Potem ob koncu te pa poskušajo še okrog prnest z nekimi dodatnimi deli. Bohvari kako reč sam kupit (WC, bide, vrata, okna, karkoli) ker da potem to iz njihove kalkulacije vn korektno daš je tudi prava umetnija. čudno, nama se je Jelovica takoj odzvala, že takrat dve leti nazaj in so nama takoj naredili tudi idejni načrt. Sva pa potem še vseeno vzela arhitekta, ker sva nameravala z Ytongom zidat in ker sva si v zadnjem trenutku premislila, sva se spet na Jelovico obrnila (po mailu sem poslala načrte) in v enem tednu so nama poslali ponudbo, pri dveh prijateljih je bilo čisto isto, sosed ima pa zdaj že postavljeno njihovo hišo in se bo kmalu preselil. Biva hiše - so bili tudi zelo hitri s ponudbo, ravno tako je bilo pri Ytongu. Owa- kustik sva tudi gledala, bi pa morala partnerja vprašat, kaj točno mu ni bilo všeč - jaz se žal ne spomnim.
|
|
|
|