Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:20:30
|
|
|
|
NENAJANI
|
Pika, velik boljš pa spet ni!!!!!! Na živce si grem!!!!!!!!!!!!!!:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:20:40
|
|
|
|
tjaga
|
Annny mu vrneš milo za žajfo :)-
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:21:01
|
|
|
|
Annny
|
Če mu brada ne raste tako kot mojemu (ki bi se moral obriti 2x dnevno), pol ni panike:)-
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:hej poznate mogoče kakšen moški forum bi jih malo špekulirala na črno?:)-:)-
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:24:52
|
|
|
|
Gina
|
Mene pa moti, da reče, da bo nekaj naredil jutri, potem pa čez en teden tisto še vedno čaka.... Ne vem, če me še kaj tako zelo moti.
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:25:39
|
|
|
|
aljča
|
Punce a veste zakaj se moški skoz čohajo vse povsod:na javnih mestih in po celem telesu:ZATO KER SO ŽIV DOKAZ DA SO BILI NEKOČ OPICE:);):)-:);):)-:);):)-. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:26:15
|
|
|
|
Mina1
|
:)-:)-:)-:)- o madonca;)
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:27:07
|
|
|
|
lenika
|
Ja Gina, to tudi jaz ponorim, pa se na srečo ne zgodi velikokrat.
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:27:08
|
|
|
|
Jutra
|
Preden sva živela skupaj, me je motilo to, da je ogromnoooo časa preždel pred TV:grrr: Si sploh nisem upala razmišljat, kako bo, ko bova skupaj. Ker, res mi gre grozno na živce, da je TV cele dneve prižgana. No, pa se je zadeva zelo spontano rešila:)- Pri opremljanju stanovanja je bila TV bolj na koncu spiska in tam je tudi ostala;) Sam kaj, ko pa imava računalnik, pa internet. Iz dežja pod kap:zmeden: Druga stvar, ki me je spravljala v obup, pa je bil večni "skret" v avtu:(( Ma ni problem v kakšni koreti se vozim, samo, da je pa tako nastlano, oh :(:ups: Ko pa je prišla:duda:, sva bila pa res primorana kupit nov avto in sem vztrajala, da hočem zaradi njegovih navad rabljenega, pa sva se na koncu vseeno odločila za novega8) In ne morem verjeti, zdaj je pa tako pedanten okoli njega:zmeden2: Moške pa včasih res ne razumeš:ups: Joj, sem se razpisala:ups:
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:29:23
|
|
|
|
piščanc
|
oh, pa njegove kocine po celem stanovanju, ne vem kako mu jih lahko toliko odpade, pa jih ima še vedno veliko no pa moji lasje tudi :ups:, pol pa dirkam s sesalcem
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:30:51
|
|
|
|
ZARA
|
Ninočka... kva šele če bi imela jeti-ja doma...
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:33:04
|
|
|
|
lenika
|
JAZ SEM PA NEKAJ ZANIMIVEGA TAM NAJDLA! Težave zaradi prevelike moškosti Njegov penis je predolg in predebel Zanimivosti, 21. april 2005 06:59 Beograd - RTV Slo Zmanjšati mu bodo morali obseg in dolžino organa. Foto: RTV Slovenija 25-letni Srb iz Šumadije bo moral na nenavadno operacijo - na zmanjšanje penisa, saj je njegova moškost prevelika. Mladenič ima namreč penis, ki je dolg 26 centimetrov, njegov obseg pa meri dobrih 22 centimetrov. Kot poročajo srbski časniki, vsakokrat, ko mladenič dobi erekcijo, se v njegov penis nateče liter krvi, zaradi česar 25-letnik omedli. Zdravnik Savo Bojanić je povedal, da je to prvi takšen primer v zgodovini srbske medicine. Dodal je, da je podoben primer sicer videl na Danskem. Zdravnik Bojanić, ki bo nesrečnika operiral, je doslej videl le en podoben primer. Povedal je: "Takšen primer sem imel možnost videti na nekem seminarju na Danskem. Takrat sem imel priložnost srečati črnca, ki je - ubogi revež - vsakokrat, ko je imel erekcijo, padel v nezavest. Sicer so k meni prihajali fantje s podobnimi težavami, a tako hudega oziroma izrazitega primera doslej še nisem imel." VIR: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=8178 Se za primerjavo obsega: to je priblizno tolk (22cm), kukr je debela 0,5 litrska plastenka radenske. Je kje kak korenjak, k bi se na to usedu?
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:33:32
|
|
|
|
piščanc
|
na moškem forumu pa sam sex, sex...
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:34:38
|
|
|
|
piščanc
|
zara, smo mel psa dva mesca in ni luštn. včeri je šel domov, jaz pa sesalec, pa cuno - pa še vedno imam dlake po jeziku :)-
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:34:39
|
|
|
|
Mina1
|
Ojej:zmeden: al naj se rajši:)-:)-:)- pa-pa
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo:res se nič drzzga ne pogovarjajo kot o sexu.
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 21:39:14
|
|
|
|
Pupica
|
VSE ME MOTI!!!! Kako ne more bit Mister Perfect, če ima že tko dobro ženo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- če verjamete... ...mah k pa vem, jaz sem tko flegmatična, da me nič ne mot, pa pride kak dan, k me vse mot:zmeden::ups:
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 11.5.2005 23:34:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tale slednja izjava je pa zelo globoka :( raje ne začnem ker ne bom znala končat, Baldi. Ej, jutr, k dobim ADSL, ti napišem špargljevo torto, če boš še kje šparglje dobil, kukr se obotavljam...k bolan srat. Ampk sej bo, malo počakej, potrepljenje je božja mast :)-
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 12.5.2005 7:58:41
|
|
|
|
pika74
|
Mene pa načelno pri moških nič ne moti. So pa posamezni primerki, bodisi ženske ali moški, katere občasno nekoliko težje prenašam8)8)8)8)
|
|
|
|
Kaj vas moti pri moških… 12.5.2005 8:46:26
|
|
|
|
Meggi
|
Full vroča tema- smo jo že obdelavale a nam nikol ne zmanjka,a. Mene je ta predstava "Jamski človek" mal postavla na frišn- taki pač so- lovci. No ne bom izjema in si bom dala duška- itak ne bere ne bo nobenih + al - reakcij. Bolj me pa zanimajo predlogi za akcijo- rešiti situacijo. - odlaganje "Sej bom". Ker tistzi moment ko se jaz - ženksa spomnem, da je treba nesit smeti, jih pa res ne bom, In potem pozabmo,... in smetišarji odpelejelo smeti in se potem cel teden pajsajo v kanti, pa drugih nimaš kam dati,....... - gledanje vsem možnih športov. Ker: "veš kolk sem ga včasih gledu". Jaz sem tud bla včasih večja gospa kot zdaj- ko pucam za ........ -se ne preobleče ko pride domov. In potem gre še kak pomfri pečit v tistih cotah- pošprica in adijo spet prat in likat smotane srajce,..... -sekret in pol ure me nema to pa itak. Pa kake križanke zravn,... - pa cote ne zna pospravit v omaro ali za prat. A kaj ko mu je vseeno če so mal zmučkane. Je men prej neroden- da mi tak dec okol hod in smo tam. Vsake tolk časa mi fite ven vrže in robantim. Rabiš železno voljo za vzgojo 1 velikega otroka, enga malega pa še en se najavla. Kakšne lekcije me še kaj čakajo? A mamice probimo vzgojiti male potomce M, da bodo bolj razmljivi za ženske. Je blo dost ne.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?