Izdelava nižje Knauf Stene (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

Bambincy -> Izdelava nižje Knauf Stene (19.4.2009 23:53:32)

Zanima me ali je možno narediti knauf steno, ki se stika le na tleh in eno stenona strani, zgoraj pa bi pustila recimo 1 meter odprto? Pomeni da bi bila stena le naprimer 1,60 visoka , strop pa 2,50 m....??

Hvala!

Natyy -> RE: Izdelava nižje Knauf Stene (20.4.2009 6:14:44)

Kratko in jedernato DA.

donat -> RE: Izdelava nižje Knauf Stene (20.4.2009 9:53:04)

lahko[sm=bravo.gif]

matejkov -> RE: Izdelava nižje Knauf Stene (20.4.2009 9:52:56)

S knaufom se da delat marsikaj - tudi to kar imaš ti za narest ni noben tak problem. kupite tiste knauf profile - ene za na tla ki služijo kot vodila (široke cca 3cm) in druge, ki služijo privijačenju knauf plošč na njih (široki cca 7cm). glede velikosti plošč pa se je treba odločit, večje vzameš - več pokriješ na enkat in imaš manj bandažiranja, manjše vzameš lažje z njimi delaš (prenašaš, dviguješ, ipd.) a imaš več bandažiranja. Za montažo predlagam da kupite tiste vijačke, ki imajo spredaj kot en sveder, ki pomaga pri vijačenju v jekleni profil. lahko pa tudi tiste navadne, so malce ceneje a radi nagajajo pri vijačenju v profil. za v pritrditev v steno pa rabiš še vrtat in vstavit vložke v steno.
Moje izkušnje s knaufom so zelo dobro za postavljanje, zatakne se mi pri brušenju - tega pa ne maram, ker je zelo sitno in prašno delo.

Stran: [1]