|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spodnjice za srečo za fante
19.4.2009 21:46:33   
karmy
ne vem ali je samo moj tak ali še kakšen... danes se je stuširal, in ker si ni prinesel svežih cunj s sabo v kopalnico, sem jih jaz prinesla, pa pol pride ven iz kopalnice pa reče da sem mu prinesla "special" spodnjice... kar pomeni da lepe spodnjice in rezervirano za posebne priložnosti....user posted image   njegove posebne spodnjice so črni spidermani...ali ma še kdo kakšnega ki tako zelo komplicira kdaj bo kaj oblekel?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spodnjice za srečo za fante
19.4.2009 21:49:32   
Anonimen
faca:) jst sm v osnovni šoli imela nogavice za srečo, dokler mi jih ni mami zaprala, oz. sam eno nogavico. V gimnaziji tangice za na zmenke za srečo, dokler mi niso ratale premejhne.:) tko, da to obstaja, samo je pa kr zgodej začel.user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2009 21:50:11   
mayci
Joj, a je še kakšen tak kot naš...user posted image  Naš skoraj 4-letnik si tudi želi sam izbrati spodnjice, najbolj rad ima tiste, ki mu jih je kupil dedi...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2009 20:06:50   
run111
no mojim 10 12 in 16 letniku pa imajo vsi samo navadne gatke!!!!!!!!!!!! nc boksarc!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2009 20:11:03   
Dashenka

IZVIRNO SPOROČILO: run111

no mojim 10 12 in 16 letniku pa imajo vsi samo navadne gatke!!!!!!!!!!!! nc boksarc!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako, a zdaj imajo pa gatke, in nič več plenicuser posted image ?

(odgovor članu run111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2009 21:31:59   
picola1
Je ugotovila, da so mogoče zdej pa res že malo prestari za plenice...user posted image user posted image

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2009 21:43:10   
TiaSara
Pri nas smo imeli ravno danes jok zaradi polulanih gatk. Ker so mu najbolj lepe. Druge mu niso nobene lepe. Včasih si želim, da bi imela samo en model gatk in vse v isti barvi!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2009 16:30:46   
resnično srečna
o ja tud z našim so bili in še bodo križi in težave pri oblačenju...kot 2 letnik je začel s tem, da hoče take gatke kot jih ima očka...ja valda Adamo naj najdem za takega pokovca...pa sem res imela srečo in našla take...temno modre z belo elastiko Athena...po mojem sva s taščo pokupili celotno zalogo...vse isti model...da ni bilo zmišljevanja...pa je bilo res nekaj let ok...

no ja sedaj skoraj 16 letnik ima pa spet svoje bubice...je šel v Ameriko samo z 1 hlačami in majico...pa rezervne gate...ker kao zakaj bi tja vlekel, če je tam tako poceni...in nazaj prišel s popolnoma novo garderobo...

pameten neki mulac...se včasih lahko mama od njega uči...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?