Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spodnjice za srečo za fante 19.4.2009 21:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
faca:) jst sm v osnovni šoli imela nogavice za srečo, dokler mi jih ni mami zaprala, oz. sam eno nogavico. V gimnaziji tangice za na zmenke za srečo, dokler mi niso ratale premejhne.:) tko, da to obstaja, samo je pa kr zgodej začel.
|
|
|
|
RE: spodnjice za srečo za fante 19.4.2009 21:50:11
|
|
|
|
mayci
|
Joj, a je še kakšen tak kot naš... Naš skoraj 4-letnik si tudi želi sam izbrati spodnjice, najbolj rad ima tiste, ki mu jih je kupil dedi...
|
|
RE: spodnjice za srečo za fante 7.6.2009 20:06:50
|
|
|
|
run111
|
no mojim 10 12 in 16 letniku pa imajo vsi samo navadne gatke!!!!!!!!!!!! nc boksarc!
|
|
|
|
RE: spodnjice za srečo za fante 7.6.2009 20:11:03
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: run111 no mojim 10 12 in 16 letniku pa imajo vsi samo navadne gatke!!!!!!!!!!!! nc boksarc! kako, a zdaj imajo pa gatke, in nič več plenic ?
|
|
|
|
RE: spodnjice za srečo za fante 7.6.2009 21:31:59
|
|
|
|
picola1
|
Je ugotovila, da so mogoče zdej pa res že malo prestari za plenice...
|
|
|
|
RE: spodnjice za srečo za fante 7.6.2009 21:43:10
|
|
|
|
TiaSara
|
Pri nas smo imeli ravno danes jok zaradi polulanih gatk. Ker so mu najbolj lepe. Druge mu niso nobene lepe. Včasih si želim, da bi imela samo en model gatk in vse v isti barvi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?