Anitka -> ZA NAS (226. nadaljevanje) (11.5.2005 20:33:20)
|
Dober večer punce! Jaz že spet kar novo nadaljevanje odpiram. Sem pač tako navezana nanje, da brez njih ne gre. Pa upam, da niste jezne;) Kot sem že pisala sem spet bolj optimistična, sploh ko že drugi dan ni ne duha ne sluha o izcedku. Nisem še včeraj nič želela o tem pisati, danes pa več nisem zdržala. Sicer nimam ne vem kakšno upanje za :modri::roza:, sem pa kljub temu zelo vesela, saj je bil izcedek moj zvest spremljevalec vsak mesec od lasnkega januarja. Zgleda, da so moje podvozje na LPSC uspešno poštimali :)-:)-:)-:)- A ste videle, da so po mojih napovedih :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: kar pričele deževati? In vam povem, da se bo naliv še kar nadaljeval. Le počakajte do konca maja pa boste videle in v juniju, juliju, avgustu bo enako :bravo::bravo::bravo::bravo: :nosecka: TIA kako pa kaj tvoje zdravstveno stanje? Upam, da si že v redu in da se boš v perek udeležila vsesplošnega čveka.:bravo::bravo::bravo: Kako pa je kaj z :nosecka:BAMBI? Upam, da je tudi ona s svojo :duda: O.K. In BETY? Pa ostale? Dajte malce napisat komu v prihodnjih dneh držat :miska::miska::miska: Lep večer še naprej, vaša optimistično razpoložena Anitka:pika:
|
|
|
|