Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
folikli 21,22 in stop inekcija?? 19.4.2009 9:59:46
pupe
zjutraj sem bila na uz, povedali so mi da imam folikle velike 22 in 21, osmi dan ciklusa a ni to malo preveliko? kljub temu sem dobila stop inekcijo,...ali ni velikost foliklov od 18 do 19 za stop inekcijo? imam pa stimulacijo z menopurjem
RE: folikli 21,22 in stop inekcija?? 5.5.2009 16:19:28
golobica82
Koliko dni po stop injekciji ste dobile menstruacijo za tiste nesrečnice kot sem jaz, ko ni in ni , tiste pa ki ste srečno zanosile, po kolikem času ste delale test?
RE: folikli 21,22 in stop inekcija?? 8.5.2009 11:17:26
Rakica_80
Golobica82 Anci Banci kako si? Kmalu pa je Julij Jaz grejem eno lepo blastocido, moji folikli pa so bili 24,23,22,21,......in vse na dol...upam da se je prijela
RE: folikli 21,22 in stop inekcija?? 12.5.2009 15:49:32
anci banci
bebii ... sem že pošteno okrorna in vroče mi je..amapk se ne dam... saj ni več daleč... še malo pa zaključujem s službo:) če sem na temi IVF/ICSI prav videla si med ... želim ti da ti uspe in držimm pesti za prihodnjč