vnete očke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

bunkica -> vnete očke (11.5.2005 19:14:04)

Moj mali ima vnete očke,pa me zanima,kaj -razen kamilic-še učinkuje,da bi se to čim prej odpravilo???????

Kapljic nimam nobenih doma in ali jih sploh lahko dajemo otročku pri enem letu???

LP..........:rozica::rozica::rozica:

piščanc -> vnete očke (11.5.2005 19:31:19)

lahko dobi kapljice in mazilo, samo pojdi k pediatru, doma pa najboljše kamilice

pomaga tudi, če spiraš nosek s fiziološko, ker je vse povezano

beti 1 -> vnete očke (11.5.2005 19:52:50)

Kamilice ja, ampak res blage. Še bolje pa je če mu očke spiraš s fiziološko, manj neprijetno je, če jo ogreješ na telesno temperaturo. Če mu fejst gnojavo teče iz očk pa le pojdi do pediatra po kakšen antibiotik v mazilu.
lp

bunkica -> vnete očke (11.5.2005 20:01:12)

Hvala za nasvete..........jutr bomo vidli kako in kaj....pa če ne bo nič boljše,gremo k zdravniku.......

LP.........:rozica::rozica::rozica:

Tajča & Jaka -> vnete očke (11.5.2005 22:04:22)

stisni mu kakšno kapljo mleka v vneto oko. Pomaga.
lp,
Tajča

Skabi -> vnete očke (11.5.2005 22:27:34)

Svojega mleka.

RADOVEDNA -> vnete očke (12.5.2005 6:31:08)

Ja, fiziološka ali materino mleko. Kamilice so OK, imajo pa drobne delce, ki bi utegnile oko še bolj dražiti, zato jih za tako male za očke ne priporočajo.
Zdravnik je pa itak najboljša odločitev.
Pa srečno.

cleopatra -> vnete očke (12.5.2005 8:13:49)

Ko je naša tamala mela vnete učke in sva šli k pediatru, je reku, da zdej nič več kao ne smemo s kamilicami, ker lahko izzovemo alergijo:zmeden:, ampak jst sm vseen. Pa še fiziološko in čistit okice. Ker pa po enem tednu še ni blo O.K. je dobila tobrex kapljice, da se neb predolgo vleklo, kar tudi ni dobro.

bunkica -> vnete očke (13.5.2005 13:53:01)

OJ!Smo šli vseeno tut mi k zdravniku in dobli tobrex kapljice.........stanje se izboljšuje..........:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]