Meggy -> RE: Vgnezditvena? (25.4.2009 16:03:57)
|
Mene pa zanima, kako se potem šteje rok poroda, če pride do te ugnezditvene krvavitve. Namreč; jaz sem imela ZM 17.8.08, ko bi pa mogla imet naslednjo se je pojavila krvavitev (12.9.), ki ji jaz bolj pravim izcedek in zraven močni krči, ki jih drugače pri menstruacijah nimam. Trajalo je samo ta dan pa naslednji dan že kot rjav izcedek in potem vsega konec. Poklicala sem gin. in je rekla naj takoj naredim test-naredila-negativen. Ko bi mogla bit spet naslednja menstruacija oktobra, je ni bilo, ker sem bila že noseča. Rok imam 12.6./NS 10.6.09. Gin. mi je rok določila na podlagi tega izcedka 12.9.08, češ da je to bla zadnja menstruacija. In kar me zanima, a je mogoče, da je bila to vgnezditvena krvavitev in da sem bila pred tem noseča? Test seveda po moje ni mogel takoj pokazat nosečnosti, ker je bil takoj narejen. Če računamo od zadnje prave menstruacije, bi mogla rok imeti 24.5., kar je velika razlika. Gin. sem na to opozorila, pa se v to ni preveč poglabljala. Nebi pa rada, da me porod prehitro preseneti. Pa še vsak se začudi, da imam rok šele junija, ko je pa trebuh že precejšnji. Upam, da nisem preveč zatežila, hvala vam za odgovore. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] LP
|
|
|
|