menjava oken-prah? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

glen -> menjava oken-prah? (18.4.2009 21:32:10)

Pozdravljeni.
Odločili smo se, da zamenjamo vsa okna v hiši(ker so že stara in lesena)in smo naročili nova aluminijasta.
30 aprila bomo imeli montažo.
Zanima me če so vam monterji fajn usvinjali in poprašili stanovanje,saj kolkr sem razumela staro leseno okno ven zrežejo.
Lp

al1* -> RE: menjava oken-prah? (18.4.2009 21:35:14)

Mi smo menjavali lani. Ni neke svinjarije, pa monterji so zelo lepo pospravili za sabo. Ko so šli, smo samo okna pomili in po tleh pobrisali in to je bilo to.

glen -> RE: menjava oken-prah? (18.4.2009 21:47:49)

al1* hvala.
Zanimalo me je predvsem zaradi tega,ker mamo doma dvomesečnega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]in glede na št. oken so rekli da bo trajala montaža od 8 do večera,pa nevem če bi raje tisti dan z otroci vsaj ajz pri mami prespala

svita -> RE: menjava oken-prah? (18.4.2009 21:51:07)

Največ je praha, ki rata kadar z brusilko režejo stara okna ven.Jaz sem si lani, ko smo menjavali pokrila dosti pohištva z najlonom, da sem imela manj za čistit.Drugače pa so monterji zaščitili tla in ta veliko tudi za sabo pospravili.Čim več si zaščiti pa boš imela olajšano čiščenje.

svita -> RE: menjava oken-prah? (18.4.2009 21:55:11)

Ja pa je že bolje,da prespiš pri mami saj za otroka res ni fajn, da bi spal v prahu.Tudi moji otroci so bili pri mami dokler si nisem očistila stanovanja.

glen -> RE: menjava oken-prah? (18.4.2009 22:00:20)

Svita tudi tebi hvala za nasvet.

Stran: [1]