smigli -> RE: psihopat (20.4.2009 13:10:34)
|
Neverjetno, ampak meni se je zgodilo podobno, sam da sem imela opravka z umsko zaostalim otrokom. HB sem odreagirala zelo hitro, ker drugače si ne upam predstavljati, kako bi se končalo. Moj sine je bil še mala pikica, ko sva šla na sprehod. Že od daleč sem slišala neko čudno kričanje in postala pozorna. Nasproti mi je prihajala trojica, mama s cca. 10 letnim sinom in njena prijateljica. Fant je bil ene 10 m pred ženskama in ko me je zagledal, je začel teči proti meni, njegova mama pa nič. Takoj sem vedela, da nekaj ni v redu in sem čakala kaj bo. Zaletel se je vame in me na vso moč odrival, zagrabil je za voziček in mi ga na silo hotel iztrgati, matr še danes se živo spomnem njegove moči, malo je manjkalo, da me ni odrinil na tla, voziček se je tako tresel, da še zdaj ne vem po kakšni sreči je moj sine ostal noter. V tistem trenutku, sem ga brez pomisleka na vso moč odrinla in kričala nanj naj zgine, tako sem bla v afektu, da sem bila pripravljena na vse. Nato je njegova mama le pritekla za njim in se mi opravičevala, da je bolan!!!! P........... zda babja, ti si bolana, pa če veš da je tak ga malo bolj imej na očeh, saj je vendar ona odgovorna zanj. Sm jo pošteno nap......... ona pa meni, da ni hotel nič hudga, sam da rad pelje vozičke...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|