ronja
|
Meni se to ne zdi nič nezaslišanega. Če si želiš to obljubit ali pa če pač rabiš papir iz bilokojega razloga, potem se mi zdi to čisto pametna rešitev: nič (oz. minimalni) stroškov, nič časa in živcev ne gre pri organizaciji,... Je pa to po moje čisto nepredstavljivo puncam, ki so že kot majhne sanjale o beli obleki in veliki poroki, o zabavi in 100tih povabljeniih, s konfeti, poročno torto, prstani in vsem, kar paše zraven. Enim to pomeni veliko, pa se jim zdi neumno poročat drugače, če pa vse to lahko imaš, poročaš se pa (vsaj predvidoma) samo 1x... Meni je sicer žurka všeč,ampak samo za prijatelje, celega sorodstva niti pod razno ne bi hotela tam gledat... samo vse tiste priprave, ki ti živce in cajt žrejo, pa cena pa... gremo rajši na morje, hehe. 650 E za prstane? kaj ste nori! No, saj če ga imaš celo življenje gor, ne rečem, samo jaz ga ne bi dala nikoli gor, sovražim prstane, samo delam jih rada, nosit jih pa ne maram. Pravzaprav zaradi urejenega statusa. Pa, da nas ne bodo več zajeb*** na meji.user posted image Midva sva pa tamalim dala oba priimka, pa rešeno . Splišni, prstani niso obvezni, te še celo prej vprašajo, če jih imaš in komot rečeš ne, pa drugače naredijo - vsaj v LJ. Moja sestra se je tako poročila (zdaj je že ločena ). Takrat je stalo dobre 3 jurje sit. Jaz sem rekla, da ko diplomiram, si spremenim priimek (že zaradi tamalega). Pa sva šla na občino in ugotovila, da moraš dat prošnjo za spremembo. Potem čakaš tri do štiri tedne, da ti odobrijo. Potem pa še plačaš cca. 50€. Poroka pa je brezplačna in še na vrsto prideš v dveh tednih. Stroški menjave dokumentov so pa enaki. user posted image No, moram priznat, da pa res še nikoli nisem slišala, da bi se kdo poročil zato, ekr je to ceneje - originalen razlog! po navadi poroke ful stanejo, pa so razlogi drugi, da se kao splača, tale razlog mi je pa ful všeč . mene sam zanima kak zdej moža v to prepričatuser posted image k on pravi ja to boš pa že preživela ulla, reči mu: "Jaz sem že rodila -2x. Zdaj si pa ti na vrsti !" bil je pa res najin dan...sva spala do 14ih... Aha, vidva pa še nista mela otrok ... moža pa sem želela videti v "cilindru". Dej nehi, si še premislim, da mi pride tak opicanjen nataša, moja mami je imela neke ideje o najini poroki (nihče drug ni upal kaj rečt ), pa sem jo lepo vzela sabo na eno poroko ene prijatejlice in ko je videla ves tisti šou, jo je minilo. Je sicer rekla, pa saj se ti ni treba tako poročit. sem rekla, "Pa saj se mi sploh ni treba. mami, take so poroke, jaz si pa tega ne želim." je pomagalo, probaj, mogoče bo pri tvoji tudi.
|