|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Epidemija nosečk...
11.5.2005 21:19:41   
SašaR
Hvala za pesti!
Tudi jaz držim za vse vas, in upam da se bo čarovnija obnesla!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Epidemija nosečk...
11.5.2005 22:02:19   
buča
Jest pa sem dobla :hudicek:po 4 dneh zamude.,najprej cel dan samo rjavo,pa sem mislila ok,mogoče ni prava :hudicek:,danes pa mi je že 2 prišlo skozi always ultra plus vse možne kapljice...ko sem šla s Piko na sprehod,sem mislila,da bom izkrvavela...pa prej sem see stuširala...:(

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Epidemija nosečk...
12.5.2005 7:37:24   
biba77
Buca, bo pa naslednji mesec! :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......