Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 17.4.2009 19:34:57
|
|
|
|
donat
|
ka se bodo ljudje spomnili
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 17.4.2009 19:37:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
ah...
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 17.4.2009 19:52:09
|
|
|
|
pokica_
|
Bogi ko se rodijo takim ženskam.
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 17.4.2009 20:22:06
|
|
|
|
čebelica01
|
bogi otrok. tako mamo bi jaz .........................
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 17.4.2009 20:30:18
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Boga otročka.
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 17.4.2009 21:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
O groza...pa saj si niti ne morem predstavljati kako....ti dve ...upam,da bo z otrokoma nazadnje vse v redu
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 18.4.2009 12:28:42
|
|
|
|
mateyka
|
shiiiit, zakaj??? ne štekam.. čist noro..
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 18.4.2009 12:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
no, tle se zgražate, ko pa v kaki drugi temi določene uporabnice napišejo, da so njihovi otroci prvič jedli pomfri pri 8m, pa da so v Mc-u redni gostje od otrokovega 1. leta naprej itd. itd. ( ocvrto, pa sladkarije take in onake), da ne naštevam, pa pol napišejo še zravn joj sem primer za na CSD pa prpopajo še enepar tehle , pa v luft skačete od navdušenja in ploskate, da kaj pa češ komplicirat
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 18.4.2009 12:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no, tle se zgražate, ko pa v kaki drugi temi določene uporabnice napišejo, da so njihovi otroci prvič jedli pomfri pri 8m, pa da so v Mc-u redni gostje od otrokovega 1. leta naprej itd. itd. ( ocvrto, pa sladkarije take in onake), da ne naštevam, pa pol napišejo še zravn joj sem primer za na CSD pa prpopajo še enepar tehle , pa v luft skačete od navdušenja in ploskate, da kaj pa češ komplicirat Dej nehi...bi rada vidla kje sem jaz ploskala,za zgoraj omenjene jedi...moja tavelika ima 13 let,sele 2leti je kaksno stvar iz McDonalsa,cole ne pije,samo vodo...tamala pa sadje,zelenjavo,nobenih Frutkov,Hippov...niti pripravljenih mlecnih kasic,ji raj sama pripravim...
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 18.4.2009 13:02:47
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no, tle se zgražate, ko pa v kaki drugi temi določene uporabnice napišejo, da so njihovi otroci prvič jedli pomfri pri 8m, pa da so v Mc-u redni gostje od otrokovega 1. leta naprej itd. itd. ( ocvrto, pa sladkarije take in onake), da ne naštevam, ah Ulla, mislim, da to ne moreš primerjat. "gricnit" en krompirček, ali dojenčka hranit z ostanki hitre hrane in mešat z vodo, pol to vse po flaški...grozaaaaaaaaaaaa čeprav se mi zdi tud groza bit redni gost v Mc'D.- ne glede na starost..
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 18.4.2009 13:33:01
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no, tle se zgražate, ko pa v kaki drugi temi določene uporabnice napišejo, da so njihovi otroci prvič jedli pomfri pri 8m, pa da so v Mc-u redni gostje od otrokovega 1. leta naprej itd. itd. ( ocvrto, pa sladkarije take in onake), da ne naštevam, ah Ulla, mislim, da to ne moreš primerjat. "gricnit" en krompirček, ali dojenčka hranit z ostanki hitre hrane in mešat z vodo, pol to vse po flaški...grozaaaaaaaaaaaa čeprav se mi zdi tud groza bit redni gost v Mc'D.- ne glede na starost.. podpis če se mi kdaj zalušta mC donaldsa, mi je vedno žal. Še naslednji dan me tišči v želodcu. Enako kot pri lepinji....da bi pa to postala redna prehrana moje štiriletnice...nikakor...
< Sporočilo je popravil mika -- 18.4.2009 13:35:03 >
|
|
|
|
RE: S hrano skoraj ubila otroka??? 18.4.2009 18:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
mah, ne vem količinsko je mogoč res razlika, sam v principu je pa isto....so stvari k so za otroke, pa so take, k niso. tle je men vseen, al gre za grickanje al za filanje. alkohol tud ni za otroke, pa mi je čist vseen al se da otroku deci vina al pa se mu dudo not pomoč zame je oboje nesprejemljivo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?