|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 17:29:07   
nejca1
...nisem znala naredit, neki sem zafrknila, veš v tistem šoku, ko sem naredila test. pa sej je vseeno...

:pujs:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 17:42:48   
lumpy
Saj ni važno samo da je test pozitiven.
:modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 19:22:20   
lenika
Bravo, to je torej to. Ker sama še nisem noseča, nisem vedela, da lahko tudi tako blaga črtica pomeni nosečnost.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 19:37:02   
PiaM
Tudi tebi, nejca1 čestitke!!:bravo::bravo::bravo:
:sloncek::rozica::rozica::sloncek:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 20:30:40   
mujcek
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 20:43:59   
aljča
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:čestitke ker je lepo videti da si srečka:nosecka:.Želim ti9nebesa:angel::nosecka:.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 21:19:41   
Maša26
Veseli se!! ;);):bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::duda::duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 21:39:20   
tinkamiška
Juhuuuu:bravo::bravo::bravo::bravo: dežek:nosecka: se je spet začel:bravo::bravo::bravo:

Čestitam pa veliko veselja:):):)

Tinka

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Pomagajte mi!!!
11.5.2005 23:41:10   
marrusa

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 7:06:36   
girly
a si že ponovila test?jst ti vseeno predlagam da ga ponoviš. men je drugi romed kazal natanko enako in potem CB negativno. ne bi rada strašila in resnično upam, da si :nosecka: ,ampak vseeno....

ponovi s kakšnim drugim testom (ziher je ziher)
držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

srečno :rozica:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 7:22:27   
simi73
Cestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 10:38:20   
nejca1
,upam, da je test res bil pozitiven, najkasneje v nedeljo ga bom ponovila:zmeden2::zmeden2:

girly, a ti si naredila dva romed testa in sta ti tako pokazala, pa nisi bila noseča???

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 12:58:39   
lily25
Pozdravljena Nejca!

Tudi jaz te ne bi rada strasila, toda pred tednom dni sem bila v enaki dilemi, romed mi je pokazal isto kot tebi.
Test sem ponovila s CB in je pokazal negativno:((

Daj se enkrat naredi test in bos videla. Upam, da bo tebi pokazal pozitivno:bravo::bravo:

Pa pojdi po CB.

Pa sporoci kako in kaj.

LP
Lily

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 13:03:02   
Skorpija
Čau Lily!!!!!

Sva se glih včeri spračevale z lumpy, kje si in kaj je s tabo... Žal mi je, da se je takole končalo s CBjem in ti držim pesti, da bo čimprej pokazal to kar si želiš!!!!!!!

Lumpy je srečka nosečka, jaz pa še kar čakam...

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 13:28:58   
nejca1
Hojla!
Sem test, ker mi je girly dala misliti. Sama že včeraj nisem bila prepričana,pa so me punce z dobrimi novicami obsule, pa sem pozabila. Naredila sem test baby check (ob 14. uri) pa je pokazal bledo roza črtico. Ko sem prej ta test delala in nisem bila noseča, mi ni nič pokazal. :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Očitno bo treba počakat še nekaj dni, čeprav se tolažim, da bi morala z jutranjim urinom ....

Uživajte, ;)

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 18:44:14   
lily25
Skorpija hvala za tolazbo, saj bo:)

Se bom zacela sekirat ko se bova trudila kseni dve leti:)

LP
Lily:rozica:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Pomagajte mi!!!
12.5.2005 23:03:00   
girly
natanko tako nejca! dva romed test. potem sm pa nardila CB in je bil negativen. :(( samo jst pa :hudicek: še vedno nimam, testa pa tud ne mislim več delat.

no, ne bomo zdej o meni...če je tebi potem baby check tud pokazal :roza:, potem si definitivno :nosecka:. sej te nism hotela strašit, samo jst mam res s temi romed testi slabe izkušnje in sm se zaklela, da tega pa nikol več :grrr: rajš dam več denarja in sm siher kokr pa tole.

ampak vse :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate, da bo tud v nedeljo :roza:

srečno :rozica: in sporoči izid

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!