Jančika_ -> RE: naučit pihat čez nos?nasvet (17.4.2009 21:12:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ne vem, če ti bo pri tko malemu ratalo že, lahko pa poskušaš, amak ne bo dovolj za ven spravit. posedi si ga med noge na tleh, vsedi se za njega, primi ga z levo roko okrog in okrog za roke, z nogo objemi spodaj, z desno roko pa posesaj nosek. pomaga, če mu daš vmes kaj za gledat, kake risanke. prej mu pa fino s fiziloško napumpaj pa mal inhalirajta in bo sesanje trajalo ful manj časa, pa še več gre ven. ne bo nič polomljen, ker mu še glavico lepo lahko malce pri miru držiš in kr gre. Se kar strinjam - naš tavečji že dolgo zelo lepo izpiha nos, ampak ko grem za njim z baby vacom, pride pa ven še sorte zelencev. Tako da če mu hočeš res fajn očistit nos, po moje izpihovanje ne bo dovolj. Pri nas se ob priklopu na sesalec dere tamali. Primem ga podobno kot mojcek1 - sedem na tla, posadim si ga v naročje, z levo roko ga primem okoli glave (čez čelo, da ne more tolčt z glavo v moj obraz), z desno sesam. Če hoče opletat z rokami, uporabim komolce, da ga fiksiram, kolikor pač gre; če tolče z nogami, mu jih stisnem z mojimi. Bere se sicer grozno, ampak v resnici ni.
|
|
|
|