Kerensa* -> RE: Pamet, rizik ali čista neumnost? (17.4.2009 13:48:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Stanovanja so nova, torej zgrajena "na horuk". Kako to misliš - "na horuk"? Da so/bodo z njimi isti problemi, kakor v Dragomlju ali v LJ na Poljanah? Tlorisi katastrofalni. Ja, to sem gledala na Interentu, ja. Tisto 3-sobno stanovanje bi se dalo malo drugače razporediti. Zato ga grem v živo pogledat, da vidim, a je kakšna varianta kanuf popravkov. Cene previsoke. Jaz jih primerjam samo z LJ in se mi zdijo zelo v redu. Ne vem, no. V postojni, oz. v krajih bližje ljubljani, dobiš stanovanje z boljšim tlorisom, z manj prepiha, za dosti nižjo ceno. Novogradnje, ki bi jih prodajali na takšen način, kakor Batagel? Sicer pa brez kreditne sposobnosti razmišljat o kreditu [sm=smiley24.gif] Sploh ne razmišljam o kreditu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Drugače pa ob vsem svojem znanju ekonomije ne razumem kako je lahko nekdo s partnerjem s lastno firmo, s službo z nadpovprečnim dohodkom in skupnim dohodkom čez 4.000€ mesečno kreditno nesposoben[sm=zmeden2.gif] Noben ekonomist, tudi z doktoratom, v taksiju še ni našel logike. Brez zamere, ampak tudi ti ne boš prva. A veš, zakaj? Zato, ker v taksiju ni logike. Resno.
|
|
|
|