|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enkrat - drugič ne??
17.4.2009 12:03:24   
lidijajenko
zdravo punce!

Imam eno vprašanje za vas.
Menstruacijo bi pa mogla dobiti 15.4 pa je še vedno ni. Danes sem delala test ( ob 3 ponoči) in se je pokazala rahla črtica (first sing, listič) nato sem zjutraj (6) probala še enkrat  da bi vidla če bo isto in se ni pokazalo nič.

Kaj menite o tem, je mogoče imela kakšna že tako težavo. Je pa danes 34 dan od prejšnje menstruacije.

Hvala za pomoč in nasvet.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: enkrat - drugič ne??
17.4.2009 12:32:34   
ursa30
pojdi si kupit CB in še enkrat naredi test

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 12:34:22   
sakuL
še enkrat naredit test jutri zjutraj, upajmo na user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2009 20:49:30   
isabeaux
Živjo, men se je zgodilo podobno, sam da je bil najprej cb pozitiven 2x, potem pa čez nekaj dni pozitiven listič fs, še naslednji dan pa listič fs negativen, in nato sem imela SS, tako da ne vem...verjetno ni dovolj hormona, ali pa hormon pada, kar ni nič dobrega...user posted image

Zate upam, daje ta prvo, torej da še ni dovolj hormona.....vso srečo za user posted image

In kot so ti že svetovale, kupi si cb ta najbolje pokaže...res...ker reagira samo na betahcg, vsi ostali testerji, pa lahko tudi na kak drugi hormon, kot je recimo lh, ki se sprosti ob vrhu O.user posted image

Vso srečo, in lp

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2009 13:11:18   
Jada82
Lidija, javi nam, kaj in kako? Nas zanima fulll .... Pravijo, da če pokaže črtico, da si noseča ... vendar je čudno, da potem ni pokazalo ponovno.
Tudi jaz priporočam CB. Držimo pesti in navijamo, ti pa javi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.