|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa naj počakam?
17.4.2009 11:28:22   
Katjusa
ta tema je bla že verjetno miljonkrat obdelana pa vseeno..... 8.2. sem rodila svojega 2 sončka, ampak si še ful želim enega in moj se s tem strinja..... glede na to, da nikoli ni šlo gladko in obakrat sem zanosla s pomočjo klomifena, ki ga  tak al tak pred letom in pol ne bom dobla.... A nej kr začnema mogoče pa rata? tiste k ste že rodila kolk časa ste čakale, da ste šli na "polno".
G mi je reku, da morem prit dat bris v juniju al pa pol septembra in ko sem rekla, da bom kr v juniju prišla, če slučajno zanosim je reku, da se mi tok ne mudiuser posted image   brisa nisem dala že od 2005 tak, da je res že čas a nej čakam na september, kaj pa če zanosim pol verjetno ne sme brisa jemat ali pač?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko časa naj počakam?
17.4.2009 11:31:02   
Netopirčy81
Jah ne vem. Jaz ne bi tako hitela...kljub težavam glede zanositve. Telo si more malo odpočiti. Sama sem 2. zanosila po 9ih mescih, ampak itak nismo delali na 2. otročičku prej.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2009 13:04:39   
Žaži
Jaz bi dlje časa počakala. V sobi zraven sebe sem imela eno, ki je rodila točno 1 leto narazen in je bila res res boga in tudi kasneje sva ohranili stike in je res zelo dolgo okrevala, še v P so jo "okregali" da naj za naslednjega počaka vsaj eno leto preden ponovno zanosi.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2009 14:46:02   
Taddy78
Mislim daje vsaka mamica zgodba zase in se mi zdi brezveze posploševat glede na to, kaj druge rečejo.
Tako kot vsaka doživlja drugače  nosečnost, porod...tako vsaka drugače sprejema življenje z dojenčkom, otrokom, mladostnikom... (sem se recimo z vsaj 4 pogovarjala, kako zelo boli CR in da bi raje 10x rodile naravno, druga kolegica, pa je 14 dni po CR že jahala svojo kobilo)...

Sama sem mamica 3.5letnika in se že kar nekaj časa trudimo na drugem, zato mogoče drugače razmišljam, ampak jaz ne bi nič čakala. Če je žellja po večih otrokih zakaj pa ne...Naša računovodkinja ima 6 pubecov, od teh je med prvim in drugim 9 let razlike, ostalih 5 je imela enega za drugim.

Da si pa telo ne bi odpočilo...ene si v 2.mesecih ne opomorejo, jaz sem bila v 14-dneh dneh že kot nova...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
17.4.2009 16:20:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2009 18:05:26   
sončekm
Oj! jaz bi tudi vsaj 6 mesecev počakala,da vsaj malo prideš k sebi in da se ti telo malo "očisti" pol pa veselo na delo. user posted image

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2009 21:00:13   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ta tema je bla že verjetno miljonkrat obdelana pa vseeno..... 8.2. sem rodila svojega 2 sončka, ampak si še ful želim enega in moj se s tem strinja..... glede na to, da nikoli ni šlo gladko in obakrat sem zanosla s pomočjo klomifena, ki ga  tak al tak pred letom in pol ne bom dobla.... A nej kr začnema mogoče pa rata? tiste k ste že rodila kolk časa ste čakale, da ste šli na "polno".
G mi je reku, da morem prit dat bris v juniju al pa pol septembra in ko sem rekla, da bom kr v juniju prišla, če slučajno zanosim je reku, da se mi tok ne mudiuser posted image   brisa nisem dala že od 2005 tak, da je res že čas a nej čakam na september, kaj pa če zanosim pol verjetno ne sme brisa jemat ali pač?

Ojla....

te čisto razumemem, in najprej glede brisa...tole mi je mal čudno, da si ga imela nazadnje 2005, če si zdajle rodila, ....namreč naj bi se vzel bris takoj pri prvem pregledu v nosečnosti in nato še šest mesecev po porodu....

če si torej želita še enga nadobudneža, se jaz ne bi obremenjevala z brisom, saj četudi vama uspe v prvouser posted image  kar vama močno želim, ti bo bris vzel na prvem pregledu v nosečnosti.....

Kar se pa tiče tega, da bi bilo prehitro....pa mislim, da sama najbolje veš, kako se počutiš in če si želiš otročka sedaj takoj, ali pa kasneje....user posted image

Vso srečo....morda pa vama uspe brez klomifenauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2009 22:26:28   
Katjusa
punce hvala vam... mislim, da bomo kondome kr stran vrgliuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem se po obeh porodih dobro počutla.... zdej še bolje ker nisem bila šivana porod mi ni bil nič posebnega tak, da si samo želim, da bo tudi v tretje tako.... ker si želima otroka čim prej bomo kr začeli.... tak al tak čas prinese svoje in zdej se obremenjujem kaj bo G reku (ker mi je pač reku za bris) mogoče pa do jeseni še sploh ne bom noseča... nikoli se ne ve....

Bris mi je vzel 2005 ko sem hodla tja ker nisem mogla zanosit no potems em 2006 rodila in sem spet hodla tja 2 leti, da sem 2008 zanosla, zdej sem februarja rodila in mi je na prvem pregledu reku, da je malo prehitro po porodu za bris, da nej pridem junija al pa septembra, z drugim stavkom mi je pa v bistvu reku nej pridem raje septembrauser posted image .... tak, da bom šla septebra.....

najpelša vam hvala za svoja mnenja in tud sama poznam primere, ko je zarlije po 12, 13 mesecev pa je vse OKuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.4.2009 22:27:59 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?